LGS sonuçları hakkında neler düşünüyorsunuz?

1687517606736.png
 
Ben hak ettiğimi alamadığımı düşünüyorum. Zira seçici derslerde çok iyi netler yapmama rağmen yüzdelik dilim çok düşük. Matematik hariç diğerleride iyiydi.
Bence de matematikte 14,66 net fende 17,33 net ink ve din 1 yanlış İngilizce ful bir tek Türkçede 12 net var diye 426 puan ne? Ne ara matematik dahisi oldu Türkiye anlayamadım. (kişisel algılamayın 🙂)
 
Arkadaşlar LGS sonuçları bugün açıklandı. Sınavın Sayısal kısmı çok kolaydı. Sözel kısmı zordu. Bazıları hak ettiklerini alamadığını düşünüyor. Neler düşünüyorsunuz?
Daha önce LGS'ye giren biriyim ve sınav bir çok seneye oranla daha basit bir düzeyde idi. Onun için daha önce de burada belirtmiştim, çok iyi bir puan almanıza rağmen yüzdelik düşecek diye. Beklediğim şey de oldu. Tabi bu senenin getirdikleri vs. daha yıkıcı olduğu için sizin durumunuza göre bu normal. Herkes istediğini alamadı. Bu her sene vardır ama bu sene daha fazla kişi olacak. Çünkü 470-80 yapan kişiler 0.XX'li dilimlere girmeli iken 1-2'lerde takılı kaldı. Onun için çoğu kişi gitmesi gereken okulun 1-2 altına gidecek ama üzülmeyin. Sizinle aynı kişiler yine karşınıza çıkacak. Bir iki kaydırma, yanlış yüzünden nasıl bu oldu diye kendinizi yemeyin. İyi bir lise tabi ki önemli ama her şey de lise demek değil. Biraz daha gayret ederek sizden daha iyi lisede olanları bile geçebilirsiniz. Sadece sizin azminiz ve ne yapmak istediğinize bağlı bir durum. Onun haricinde hepinize ileriki zamanlar için başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun. Bu yaz eğlenin, dolaşın, ne isterseniz onu yapın. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı