Windows 11 neden bu kadar seviliyor?

Sen Windows 11'e Windows 10'dan daha stabil mi dedin?
Windows 11 i çıktığı günden beri kullanıyorum. Insanların anlattığı sorunların hiçbirini asla ama asla yaşamadım. Ayrıca windows 10 da aldığım fps değerleri 11 e göre oldukca düşük. Yeni nesil sistemlerde windows 11 çok daha stabil ve düzgün çalışıyor. Gidip tarihi eser anakartın üstüne yeni nesil bir sistem kurarsanız zaten sisteminiz otomatik olarak aşırı derecede performans kabı yaşar.

Windows 11 görünüş açısından güzel ama hala sinir bozucu bugları devam ediyor sürükle bırak Adobe programlarında Dosya Gezgini'ni çökertiyor sürekli olmaya başladı son zamanlarda Windows 10 hala daha avantajlı.
Bu saydığın sorunları neden bende şu ana kadar 1 kere bile olmadı? Anlamıyorum sizin mi donanımınız çok düşük veyahut güncellemeyi kurarken felan sorun çıkartıyor yoksa ben mi çok şanslıyım ve sistemim müthiş bir uyum içinde çalışıyor? Ben ilk çıktığında 11 e geçtim ve arada devasa bir hız artışı ile performans artışı oluştu.
 
Son düzenleme:
Bu saydığın sorunları neden bende şu ana kadar 1 kere bile olmadı? Anlamıyorum sizin mi donanımınız çok düşük veyahut güncellemeyi kurarken falan sorun çıkartıyor yoksa ben mi çok şanslıyım ve sistemim müthiş bir uyum içinde çalışıyor? Ben ilk çıktığında 11'e geçtim ve arada devasa bir hız artışı ile performans artışı oluştu.

Bu sorun sadece Adobe programlarında oluyor.
 

bilgisayarın Windows 11 kaldırsaydı böyle bo* atmazdın Microsoft'a, belli sende istiyorsun PC kaldırmayınca bo* atıyorsun.

bilgisayarın Windows 11 kaldırsaydı böyle bo* atmazdın Microsoft'a, belli sende istiyorsun PC kaldırmayınca bo* atıyorsun.
Buarada senin pc kaldırıyor biosdan tpm 2.0 ı açman lazım eğer tpm ayarı yoksa bios güncellemelisin anakart modelin ne ona göre YouTubedan video atayım sana
 
Son düzenleme:
Arayüzünü beğenmeyen tek kişi benim sanırım Windows 11'in. Windows 10 da masaüstü simgelerini en küçüğe çekince Windows 11 simgelerine dönüşüyor onu değiştirselermiş bari
 
Son düzenleme:
Eklenen hiçbir şey yok. Boşta RAM kullanımı Windows 10'a göre çok daha fazla. Görüntüsü çok kötü. Çoğu kişiselleştirme özelliği çıkartılmış, gereksiz hizmetler ve abartılı sistem gereksinimleri... Microsoft'un görev çubuğu ve simgelerini değiştirmesi için 6 koca yıl bekledik ve karşımıza çıkan şey bu. Zamanında çıkan Windows Vista'dan 1000 kat daha kötü en azından bir şeyleri değiştirmişlerdi sistemde. Hatta neredeyse baştan aşağı tasarladılar. 6 yıl Microsoft'tan gelen şey bu ve herkes çok seviyor hala ben hiçbir şey anlamadım.

Windows 10 bana çok karmaşık geliyor. Windows 11'in tasarımı daha sade geliyor. Kullanımı daha basit. Daha şık duruyor.
 
Windows10 hiç donanım gerektirmeyen yüksek fps oynanan basit bir oyun gibi aslında, tıkladığınızda şimşek hızıyla cevap veriyor fakat bu insanda "bassit-kolay" hissi yaratıyor. win11 AAA yüksek donanım isteyen oyun hissi veriyor sanki ama çok hatalar var ona katılıyorum
 

Geri
Yukarı