Bir kız neden mesaja geç cevap verir?

dondurmamgaymak

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
279
Çözümler
1
Selam yakın gördüğüm bir kız arkadaşımla muhabbet ediyoruz aniden sohbetten kayboluyor sonra 30dk sonra bir bakmışım mesaj geliyor sonra tekrar muhabbet ediyoruz ortadan kayboluyor nedeninin sorduğumda ise kimseyle konuşmak istemiyorum diyor o yüzden mesaja istediğim zaman bakıyorum diyor yorumu sizlere bırakıyorum çünkü konuşulacak çok ağır sözler var bir insan kendini nasıl başkalarından soğutur diye bir çalışma olsa muhtemelen bu olurdu,saygılar.
 
Muhtemelen o 30 dakikalık süreçte farklı kişiyle konuşuyor, konuşması bitince de sana dönüyor. Sizin yerinizde olsaydım bu kıza yazmamayı tercih ederdim. Sonra görüşürüz bile demiyorsa demek ki sizi bu kelimeyi diyecek kadar değerli görmüyor, yapacak bir şey yok. Farklı gemilere yelken açmak lazım.
 
Onu bilemem de şahsen bir kişinin mesajına cinsiyet fark etmeksizin saniyesinde cevap yazmam. Sonrasında ne olursa olsun art niyete kayıyor ve kendimin birden ikinci, alternatif konumuna düştüğünü fark ediyorum. Size de tavsiye ederim, cinsiyet fark etmeksizin bir kişiye doğrudan ne cevap verin ne de mesajına bakın. Arada bir ciddiyetin olması gerekir, ciddiyet bozulunca arkadaşlık ve sevgili ilişkisi de bozulur.
 
Yani kısacası hemen mesaja bakacak kadar samimi olmayayım diyorsunuz.
Evet oyle, hemen cevap verirseniz kiz sizi enayi yerine koyar. 10-15 dakika geç cevap verin. Hangi platformdan konusuyorsaniz orada cevrimici gozukmeyi kapatın.
 
@dondurmamgaymak evet, o samimiyeti oluşturmayın. En basitinden bir işte çalıştığınızı düşünün. Size çay getiren çaycıyla samimi olursanız bir ay sonra en son çayı alan da siz olursunuz. Aşırı samimiyet her zaman için zarardır, bunu unutmayın.
 
@dondurmamgaymak doğru bir çıkarım yapmışsınız. Mesela sizin yerinizde olsaydım ne olursa olsun o kızın mesajlarına bakmazdım. Ağırlığınızı ortaya koyun, sizi ne saf ne de enayi sansınlar.
 

Geri
Yukarı