Liseye yeni geçen birine tavsiyeler

Sir verme olayi hiçbir sinifta olmamali "2 kişinin bildigi sir degildir" anlattiginiz kisi bir ortam da mizahina konusunu açar sonra bilmeyen kalmaz.
Aynen işte. Yani ölümüne dostum dediğiniz kişiye vermeli insanlar. Ortamda havalı olmak için bir arkadaşım sigara içiyorum demişti, birisi müdüre söyledi çocuğun ailesi geldi olay oldu. Havalı olacaksınız diye sadece adını bildiğiniz kişiye para bile vermeyin.
 
Herkes farklı tavsiyeler vermiş ama kitap okuyun. Her gün 10 sayfa bile okumanızın uzun vadede etkisini çok iyi bir şekilde göreceksiniz. Bol bol vaktiniz olacak zaten kitap okumak için, aksatmayın. Sınav notlarınızı da yüksek tutmaya bakın OBP için.
 
Sakın öyle ortaokuldaki gibi bir köşede köşe yastığı gibi oturma. Bu sene artık dersler iyice ayrıntılı ve zor olacak. Ders dinlemeyi, her gün tekrar yapmayı ihmal etme yoksa her an notların düşebilir.
 
Bizim sinifta 2 kisi az cok anliyor diye butun tahtalara bakima yolladilar + foto cekimi falan filan adamlar 2.donem derse girmediler 🤣
Bana direkt bi' projenin tasarımını kitlediler 2 dönem boyunca her gün okula laptop getirdim her gün hoca yüzünden 1 gün daha ilerledi :D.
 

Geri
Yukarı