DTPoLaT
Decapat
- Katılım
 - 7 Haziran 2022
 
- Mesajlar
 - 113
 
O da yapılmaz. En kötü RAM ve SSD yükseltmesi gerekiyor.
SSD depolama fazla etki etmez yavaş işlem yaparsın ama kodu ileri düzeye taşıyınca RAM sıkıntı yapar.
O da yapılmaz. En kötü RAM ve SSD yükseltmesi gerekiyor.
Dalga mı geçiyorsunuz hocam depolama için mi söylüyorum sizce? USB bellek bağlasın depolama istiyorsa hahahahaSSD depolama fazla etki etmez yavaş işlem yaparsın ama kodu ileri düzeye taşıyınca RAM sıkıntı yapar.
Bilgisayar mühendisiyim, bal gibi de okunur.
Evet Windows 10 kurulu zaten :/. Sadece birkaç ay idare etmesi gerekiyor.Çok büyük sıkıntı çekersin bence yeni bir bilgisayar alman gerekiyor sabrın varsa sabırlıysan bile çoğu IDE'yi kullanırken bilgisayarın yetersiz kaldığını hissedeceksin işletim sistemide Windows 10 ve üstü ise ise direkt geçmiş olsun imkanın varsa yeni bir bilgisayar satın al.
Sadece 1-2 aysa idare eder o zaman hocam.Evet Windows 10 kurulu zaten :/. Sadece birkaç ay idare etmesi gerekiyor.
Evet Windows 10 kurulu zaten :/. Sadece birkaç ay idare etmesi gerekiyor.
Ne alaka, sanki yapay zeka için nöron ağ mı kodlattırıyorlar? Memory Leak olmadıkça her türlü 4GB yeter. Tek sıkıntı eğer Autocad falan gösterirlerse (bilg. müh. müfredatını bilmediğimden söylüyorum) biraz sıkıntı. Herhangi bir Linux distrosu kurup geç, hiç sıkıntı olmaz.SSD depolama fazla etki etmez yavaş işlem yaparsın ama kodu ileri düzeye taşıyınca RAM sıkıntı yapar.
4 GB RAM mi yeter? Modern bilgisayarlar boşta çalışırken iki katı RAM harcıyorlar hocam farkında mısınız? 4 GB RAM mi kaldı Allah aşkına? Hadi SSD takmadınız tamam da o RAM en az 8 olacak, farz.Ne alaka, sanki yapay zeka için nöron ağ mı kodlattırıyorlar? Memory Leak olmadıkça her türlü 4GB yeter. Tek sıkıntı eğer Autocad falan gösterirlerse (bilg. müh. müfredatını bilmediğimden söylüyorum) biraz sıkıntı. Herhangi bir Linux distrosu kurup geç, hiç sıkıntı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.