İtopya başkasından iade aldığı ürünü bana satmış olabilir mi?

Bora Bal

Kilopat
Katılım
26 Ağustos 2016
Mesajlar
172
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce bir monitör aldım. Işık sızması olduğunu fark ettim hatta bununla ilgili bir konu açmıştım. Çok önemsemedim ama başka ışık sızması yaşayanların sorunlarına da bakıyordum internette aynı zamanda. Şikayet var da aynı benim monitöre sahip birisinin şikayetini gördüm ve tıpatıp aynı noktalarda ışık sızması vardı ve monitörünü iade ettiğini gördüm. Fotoğrafları da buraya yüklüyorum. İki farklı monitörde tıpatıp aynı noktalarda ışık sızması olabilir mi yoksa bana bu arkadaştan iade aldıkları monitörü mü yollamışlar? Bu durumda direkt iade talep edebilir miyim?

Bu benim kendi çektiğim fotoğraf.

IMG_4106.png


Bu da şikayetvar dan aldığım fotoğraf.

IMG_4176.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vay arkadaş harbi ben de işkillendim. İade nasıl edebilmiş acaba? Edebiliyorsanız siz de iade edin.

Aldıktan sonra monitörün ayağındaki G-SYNC çıkartmasını sökmüştüm kötü görünüyor diye. Tekrar satılmaya uygun değil diye iade almayacaklarını düşünüyorum.
 
Aldıktan sonra monitörün ayağındaki G-Sync çıkartmasını sökmüştüm kötü görünüyor diye. Tekrar satılmaya uygun değil diye iade almayacaklarını düşünüyorum.

İade olan ürünü neden tekrar satıyorlar hocam tamire almaları lazım gibi düşünüyorum çok hakim değilim tabii buna ama para verdiğiniz üründe kullanıcı hatası olmayan bir sıkıntı varsa iade yada tamire almak zorundalar.
 
İade olan ürünü neden tekrar satıyorlar hocam tamire almaları lazım gibi düşünüyorum çok hakim değilim tabii buna ama para verdiğiniz üründe kullanıcı hatası olmayan bir sıkıntı varsa iade ya da tamire almak zorundalar.

Bence de öyle arayıp şansımı deneyeceğim.
 
Bence de öyle arayıp şansımı deneyeceğim.

Hocam ileride rahatsız edecek gözünüzü, halledin bir şekilde, o kadar para verip ışık sızması görmek çok kötü.
 
Işık sızmaları cidden tıpa tıp bende işkillendim doğrusu ama hasarlı bir ürünü iade edip tekrar aynı ürünü satarlar mı emin değilim.
 

Geri
Yukarı