Babam bize sürekli şiddet uyguluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam burada hapis, polis falan yazanlar çok fazla film izlemiştir. Maalesef gerçek hayatta öyle olmuyor. Eğer babası cidden manyaksa şikayet sonrası öldüresiye döver.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim ülkemizde böyle değil ancak gerçek hayatta gelişmiş ülkelerde durum bu zaten olması gereken de bu böyle şahsiyetlerin toplumdan soyutlanması gerekiyor.
 
Bizim ülkemizde böyle değil ancak gerçek hayatta gelişmiş ülkelerde durum bu zaten olması gereken de bu böyle şahsiyetlerin toplumdan soyutlanması gerekiyor.

Ah aslında olması gerekenin bu olduğundan adım gibi eminim de. Ülke ülke değil texas, kanunlar insanı korumuyor. İnsan hakları çerçevesinde ağır yaptırımlar yok. Şort giydiği için tekme atılsa sana, bir gün gözaltına alınıyor, ertesi gün serbest. Ona uygun görülen kısıtlama birgün, ne bekliyebiliriz bu ülkeden.
 
Bizim ülkemizde böyle değil ancak gerçek hayatta gelişmiş ülkelerde durum bu zaten olması gereken de bu böyle şahsiyetlerin toplumdan soyutlanması gerekiyor.
Hocam ülkede kanun yok. Varsa da uyan ve uygulayan yok. Kanuna uymayanlara taç takılıyor. Neyse konu siyasete kaymasın.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Saçmalama kardeşim ben babayı savunmuyorum. Ben ne dayaklar yedim, görseydin demek ki babamı öldürürdün. Geçti gitti işte, bak şimdi 75 bin lira masrafa girdi benim için, çene ameliyatı olacağım. Kötü baba niye bayılsın o kadar parayı, sorumluluğunu hissediyor. Şöyle bir şey var, benim babam yaşanabilecek en kötü koşullarda büyüdü, siniri normal. Diyorum işte annemi falan zamanında ne kötü dövüyordu. Şimdi sorun yok, ara sıra sözlü dövüyor ama hani dokunmuyor kendisi de farkında, tutamıyor kendisini bir anda oluyor. İçimden bir ses bu konu sahibinin yaşadıklarından biraz daha kötüsünü ben yaşadım diyor. Bak 23 yaşındayım, İstanbul'da kardeşim ben ve annem kalıyoruz, babam buradan ev satın aldı. Kimin için "bizim için" kardeşim kolejde 8. sınıf öğrencisi. Ağabeyim var, 5 bin lira benimde 3 bin lira gelirim var. Babamda memlekette dükkan işletiyor. Orada yalnız idare ediyor kızım okusun adam gibi diye. Ben hayata gözlerimi açtığımda gördüğüm ilk şey dayak, şiddet, küfür ve kan(az) gördüm. Şimdi ağabeyim olmuş 27 yaşında, halen en ufak hatasında bağırıp çağırır. Konu sahibinin babasının geçmişini bir öğrenmek lazım önce.

Ağabeyim yurt dışında.

Haklısın hiçbir baba kötü değildir. Bu davranışı piskopat, sosyopat, anormal biri olabilir. Oğlunu döv döv ,sonra 75 bin TL masrafa gir. Ülke piskopat kaynıyor.
 
Benim babam da sinirli ve psikopattır. Beni ve annemi küçüken hep döverdi. Gerçekten de çok kötüydü. Anneme hele hele çok kötü davranırdı.
Neyseki şu anda hapiste, ama neyseki şu anda büyüdüm, gittikçe de güçleneceğim ve kaslarım gelişecek Allah'ın izni ile. O ise gün geçtikçe yaşlanıyor, ve bir gün o artık beni ve annemi dövemeyecek duruma gelecek. Tabi babamı dövecek değilim yanlış anlamayın. :)
 
Merhaba arkadaşlar.

18 yaşındayım ve en ufak şeyde babam her şeye müdahale ediyor şiddetli bir şekilde, kendini padişah olarak görüyor. Bu aralar özgüveni nedendir bilinmez çok fazla yükselmiş ve konuşurken hiç ters bir şey demememe rağmen seni sakat bırakırım diyor, yaklaşık 2 senedir sürekli. Yemek yerken eline ne geçtiyse bana fırlatıyor. Evde soğan bitmiş anneme neden bitmeden önce almıyorsun diye bağırıyor, seni gebertirim diyor.

Kardeşimi okul yüzünden sürekli dövüyor, ödevini falan yapmadığı zaman çok kötü bir şekilde ağlatıyor. Daha önce 12 yaşında beni dövdüğü için polise şikayet etmiştim ve karakola gittiğimizde babamı kurtarmak için yanlışlıkla yaptım dedim.

Ben artık çok sıkılmış bulunmaktayım annemin, benim ve kardeşimin şiddet görmesinden. Eğer hapis gibi bir durum olacaksa polislere nasıl kanıtlar sunmalıyım, bana vurduğu zaman hastaneden gidip rapor alsam işi mi görür mü ve nasıl sonuçlar doğurur?
Benim babam ise daha kötülerini yaptı. Annemi gözümün önünde öldürmeye bile kalktı (Nasıl olduğu bana kalsın). Ve bu babamı bıçaklamamla sona erdi, şuan yaşıyor. Acaba bende mi bıçaklasam belki sona erer diye düşünme sakın. Sadece ibret al ve benden kötüleri de varmış deyip kafana takma.
 
Son düzenleme:
@samet67671 veya @JaroxJamaica, burası "Sosyal" bir forum değil mi ? Dine yabancı veya din karşıtı insanlar bu görüşlerini bu forumda rahatça paylaşabiliyor ama bu ülkede yaşayan insanların %90'ı Müslüman olduğu hâlde burada ben kısıtlanıyorum, mesajlarım siliniyor. Mesajlarım "gereksiz" diye siliniyor. Bu yanlışı düzeltmenizi ve farklı görüşlere saygılı olmaya sizi davet ediyorum.
 
Son düzenleme:
Şu an giriş yaptığınız sitenin adı Technopat. Bulunduğunuz bölüm Sosyal bölümü. Sitemizin sloganı "Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi" Gördüğünüz gibi "Technopat'ı Tefsir, Technopat'ı Hadis veya Technopat'ı Akaid" değil. Verdiğiniz tavsiyelerin hepsini okudum ve birkaç ufak kısım hariç etik olan bir yer bulamadım. Mesajınızı alıntı yaparak konuyu saptırıp gereksiz ve sonu nereye gittiği belli olmayan bir tartışma çıkması da cabası. Bu gibi durumlarda konunun amacını aşıp gereksiz ve boş bir tartışmaya sürüklenmesine izin vermiyoruz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı