Bir kızı unutamamak

@Vittorio Russo, evet. O hayatını yaşıyorken üzülmemi "aptallık" olarak değerlendirdim. İşe de yaradı, şu an peşimde koşuyor. Ancak yüz vermeyeceğim :p yaşadıklarımı ve beni üzdüklerini ne yazık ki affedemem. O yaptıkları 19 seneye ne yazık ki ağır bastı.

Evet, zamanında çok güldük. Çok eğlendik ancak her şey eskide güzel oluyor ne yazık ki. Benim kıymetimi bilemedi, kıymetimi bilmeyen adamla da açıkçası pek işim olmaz.

Ne güzel hocam adınıza çok sevindim :)
 
Ben de öyle umuyorum hocam teşekkür ederim yardım ettiğiniz ve yanımda olduğunuz için.

Hocam bilemiyorum ki durum çok karmaşık beni gerçekten sevmişti evet zaten bunu belirtti bana ben kendisiyle son konuşmamı yaparken bunu bana belirtti. Ama şimdi ne değişti onun için bilmiyorum
Seni gerçekten sevmiş olduğunu sanmıyorum cidden.
 
Merhaba arkadaşlar normalde böyle bir konu açmayı istemezdim çünkü son günlerde çok fazla kız konusu açılıyor fakat ben bilmiyorum çaresini bulamadım. Nasıl yapacağımı bilemedim yardım, tavsiye almak istedim sizden. Evet arkadaşlar bir kız var ben kendisine açıldım biz 1 ay tanıştık sonra ben de açıldım fakat aldığım cevap şu oldu "şu an konuştuğum birisi var ve ciddi ilerliyor" arkadaşlar gayet anlayışlı cevap verdi istersen arkadaş kalabiliriz dedi fakat ben istemedim çünkü ben görüşmeye devam etseydim daha kötü olurdum. Daha çok yıpranırdım ve kendisine de sordum dedim ki madem ciddi düşündüğün birisi vardı neden bana söylemedin ki diye o zaman kabullenmem daha kolay olurdu sana öyle bağlanmazdım diye. Her neyse buna da gayet anlayışlı bir şekilde cevap verdi ben de düşündüm artık arkadaş kalmamız doğru olmaz diye o yüzden iletişimi kestim yani bir nevi vedalaştım onla fakat her gün okulda görüyorum kendisi bakıyor mu bilmiyorum ben görmemezlikten gelmeye çalışıyorum fakat artık yapamıyorum ondan ayrı kalmayı. Söz verdim kendime artık konuşmayacağım diye ama çok zor ben çok farklı sevmiştim onu bu arada benim gerçekten ilk hoşlandığım, sevdiğim birisiydi. Ama yapamıyorum artık onu unutamıyorum nedense hep başka şeylerle uğraşmayı denedim dizi, film izlemek eskiden zevk alırdım fakat şimdi çok çabuk içim sıkılıyor. Yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım dayanmalı mıyım yoksa ona tekrardan yazmalı mıyım ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası ve biliyorum kendimi çok düşüreceğim fakat ayrı da kalamıyorum artık her gün, her saat, her dakika beynim meşgul oluyor onla derslere veremiyorum kendimi ne yapacağımı şaşırdım artık. Sizlere söylemek istedim umarım yargılamazsınız ve siz hiç tanımıyorsunuz farkındayım ama yine de bana yardım etmenizi diliyorum teşekkür ederim şimdiden.
Oculus Quest 2: Yeni En Gelişmiş Hepsi Bir Arada VR Başlığımız | Oculus git bundan al sonra bana teşekkür et
 
1637180674900.png


Bu seferde arkadaş ödediği parayı unutamaz gibime geliyor...
 
Vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor, alt tarafı 2 yıl geçmiş ama bana dünmüş gibi geliyor. Lise çağındayken gerçekten her şey daha güzeldi şimdi hayat daha başka büyüyünce daha da başka oluyormuş.

Hakikatten 2 sene geçmiş, mesajı yazdığım günü dün gibi hatırlıyorum. Bu arada hocam şimdi ne yapıyorsunuz?
 
@Vittorio Russo, hayat böyle kardeşim. Böyle böyle deneyim ve tecrübe ediyoruz. Şu hayatta kimsenin hayatı dört dörtlük değil, bundan emin olabilirsiniz. Yaşadığınız zorluklar karşısında ayakta kalabilirseniz, sizden iyisi olmaz.
 

Geri
Yukarı