Gerekmedikçe kavga etme boş ver. Geçen okulumuzda önüne gelen karşılık veremeyecek insanlara dalaşan grup vardı. Gittim birini ittirdim kafasını duvara vurdum. O gün bugün karışmıyorlar. Hiç uğraşma. Hocaya git.
Kimse sana sataşmadığı sürece kavga etmeye gerek yok. Kendini savunmayı öğrenmen lazım yok ileride çok sıkıntı yaşarsın.
bazıları kilom olsa döverim bazıları kilo az olsa döverim.bence tam kilodasın .daha düşmeye gerek yok fit olduğun sürece.eğer şişmanım diyorsan kilo vermeden vücudunu şekile sokmaya çalış.kabuğundan çıkacaksın kendini savunmayı öğreneceksin.hayat bu tek bi sefer geliyoruz ve onuda salaklardan korkarak geçirecek değiliz.bu hayatta olabildiğince kendini geliştirmeye çalış.sana verebileceğim bütün tavsiyem budur.gerisi senin disiplinin ile alakalı.Peki hocam daha önce sözlü bir tartışmanda teke tek gelmek yerine başına üşüştüler mi?
Boyum 163 kilom 75 az bir şey kilom var onları da vermek çok zor veremiyorum, kilom az olsa belki dövebilirim de.
Peki hocam daha önce sözlü bir tartışmanda teke tek gelmek yerine başına üşüştüler mi?
Boyum 163 kilom 75 az bir şey kilom var onları da vermek çok zor veremiyorum, kilom az olsa belki dövebilirim de.
Bu arkadaşlar her zaman insanları aşağılıyıp ezikliyor zaten. Birinin dur demesi gerekiyordu.11.sınıfım ben. Baktım arkadaşlarıma da sataşmaya başladı vurdum kafasını duvara. Şimdi yanımıza bile yaklaşmıyorlar bir durum olursa sen hocaya söyleyebilirsin önemli olan bunların gözünü korkutman sonra patates oluyorlar. Ayrıca kavga etmemek ezikliktir diye düşünme. Aklını kullan gerekmedikçe kavga etme. Kazanan sen olursun zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.