PS5 alınır mı?

Zaten sorduğun soruların cevabını yanıtladığın mesajda verdim bu sene birçok xbox exc çıktı ve redfall'ı oynamaya bilirsin ancak ps'de 2-3 exc cıkıyor senede ve hepsini oynamak zorundasın oyunsuz kaliyorsun yoksa (3. partileri saymazsak)


Bloodborne oynamadağım için birşey diyemeyeceğim hocam.
Hocam xbox isterse 1 yılda 30 exc oyun çıkarsın. Önemli olan bir oyunun kaliteli olması.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bende PS4 Pro sahibi olmuş ve bayağı PS exc oynamış biri olarak bende bunu yaşadım maalesef ama kişiden kişiye değişir.

Redfall berbat bir oyun ama kim Xbox'da redfall oynama ihtiyacı hissetti? Redfalldan başka birçok oynayacak oyun çıktı bu sene Spider-Man 2'den başka ne çıktı PS'de?

Ayrıca Redfall'ı Xbox'a yıkmak mantıklı olmaz bence o oyun senelerdir Xbox'dan bağımsız olarak geliştiriliyor Xbox'u gömmek için 2024'te çıkacak oyunları beklememiz lazım o zaman onların hataları olur.


Ortak yanları iyi aksiyon iyi hikaye sunumu. Bloodborne ve Last of Us oynayıp o oyunlar size aynı geliyorsa yapacak bir şey yok. Temel oyun mekanikleri günümüzde zaten bir çok oyunda aynı olan şeyler. Hepsi birbirinden farklı oyunlar bana göre, hiç aynı şeyi oynuyormuş gibi hissetmedim değil çünkü.
 
Hocam xbox isterse 1 yılda 30 exc oyun çıkarsın. Önemli olan bir oyunun kaliteli olması.
Ben buna katılmıyorum işte 15 saat oyun 1500 lira veriyorsun ve senede bundan 2 tane çıkıyor diğer tarafdada biraz daha kalitesiz 20-30 saat aylık 210 lira verip oyniyacağın 5 oyun çıkıyor ben biraz daha kalitesizi seçerim.

Xboxcular spiderman 2'nin çöp kutusuna laf yapıyordu bi ara. Ama starfield beklediğimizden de kötü çıktı.
Starfield oynamadığınıza çok eminim hocam.

Bu arada birşey soracağım @Dexter_ Morgan Spiderman 2'yi oynadınmı?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı