PS5 alınır mı?

50 saat olan AC'lerin 20. saatinden sonra çatır çutur döküldüklerini gördüğüm için benim için en ideal oyun süresi 20 saat civarı. Ki büyük yapımlar da hep öyle PS tarafında.
AC zaten sıkıntılı ondan örnek vermek mantıklı olmaz bence.

GOW ragnarok 2022'de çıktığı için onun başarısını neden es geçiyoruz?
Onun başarısını es geçtiğimi kim söyledi? 2022'de oynadın bitirdin sen 2023'de ne oynadın ps exc? Spiderman 2 oynadın diyelim 15 saat 1500 lira 2024'de oyniyacaksın wolwerine 1500 lira 20 saat olucak oda büyük ihtimalle.

2021'de de xbox tarafı oyun sıkıntısı çekiyordu mesela ben bunu söylüyorum oyun yoktu konsolda.

Benim de PS'nin en sevmediğim yanları Xbox gibi özel oyunlarını ilk günden aboneliğe eklememesi ve aynı oyunu Free New gen upregade yapmak yerine ek ücretle sözde "Remastered" adı altında satmaları.

Oyun maliyeti çok daha fazla olduğu için ilk günden gelmesi imkansız PS özel oyunlarının. Direkt getirseler o kadar iyi oyun yapamayacaklar.

Normal bir oyuncu platinlemek için uğraşmaz ve genel hikayesi 15 saat GoW ragnarok eski bir oyun sen bana 2023 ve 2024 için konuş.

Stalker 2 100 saat mi olacak anlamadım ki. Ayrıca GoW Ragnarok'un ana hikayesi, 25-30 saat sürüyor. Ki çok kaliteli yan görevlerde var, o süre 50 saati bulabiliyor. Çok iyi bir 20 saati ortalama bir 40 saate tercih ederim.

Her PS exc birbirine çok benziyor bir de.

Her PS exc. Birbirine çok benziyor derken? Gram katılamıyorum maalesef hocam. PS özel oyunlarının temel ortak yanı ve bu kadar iyi olmalarındaki ana etken, çok iyi aksiyon barındırıp çok iyi hikaye sunumu yapması.

Onun başarısını es geçtiğimi kim söyledi? 2022'de oynadın bitirdin sen 2023'de oynadın ps exc? Spiderman 2 oynadın diyelim 15 saat 1500 lira 2024'de oyniyacaksın wolwerine 1500 lira 20 saat olucak oda büyük ihtimalle.
Hocam 15-20 saat sürüyor evet ama en azından redfall gibi kötü oyun yapmıyor ps stüdyoları.

Her PS exc. Birbirine çok benziyor derken? Gram katılamıyorum maalesef hocam. PS özel oyunlarının temel ortak yanı ve bu kadar iyi olmalarındaki ana etken, çok iyi aksiyon barındırıp çok iyi sunum yapması.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende ps4 pro sahibi olmuş ve baya ps exc oynamış biri olarak bende bunu yaşadım maalesef ama kişiden kişiye değişir.

Hocam 15-20 saat sürüyor evet ama en azından redfall gibi kötü oyun yapmıyor ps stüdyoları.
Redfall berbat bir oyun ama kim xbox'da redfall oynama ihtiyacı hissetti? Redfalldan başka bir çok oyniyacak oyun çıktı bu sene spiderman 2'den başka ne çıktı ps'de?

Ayrıca redfall'ı xbox'a yıkmak mantıklı olmaz bence o oyun senelerdir xboxdan bağımsız olarak geliştiriliyor xbox'u gömmek için 2024'de çıkacak oyunları beklememiz lazım o zaman onların hataları olur.

Redfall berbat bir oyun ama kim xbox'da redfall oynama ihtiyacı hissetti? Redfalldan başka bir çok oyniyacak oyun çıktı bu sene spiderman 2'den başka ne çıktı ps'de?
Niye xbox'ın en kötü oyununu es geçiyorsun ve enden oynama ihtiacı hissetmesin?

Ayrıca redfall'ı xbox'a yıkmak mantıklı olmaz bence o oyun senelerdir xboxdan bağımsız olarak geliştiriliyor xbox'u gömmek için 2024'de çıkacak oyunları beklememiz lazım o zaman onların hataları olur.
Bu yıl gördük zaten. Sözde uzay oyunu olan starfield.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende ps4 pro sahibi olmuş ve baya ps exc oynamış biri olarak bende bunu yaşadım maalesef ama kişiden kişiye değişir.

Bloodborne atmosferi olsun, combatı olsun nevi şahsına münhasır bir oyundur. Bu başyapıtı diğer Sony oyunlarından ayrı tutmak gerek. Neden videonun içeriğine atmışlar anlamadım. Dark Souls ile Deamon Souls ile falan alakası yok.

Niye xbox'ın en kötü oyununu es geçiyorsun ve enden oynama ihtiacı hissetmesin?
Zaten sorduğun soruların cevabını yanıtladığın mesajda verdim bu sene birçok xbox exc çıktı ve redfall'ı oynamaya bilirsin ancak ps'de 2-3 exc cıkıyor senede ve hepsini oynamak zorundasın oyunsuz kaliyorsun yoksa (3. partileri saymazsak)

Bloodborne atmosferi olsun, combatı olsun nevi şahsına münhasır bir oyundur. Bu başyapıtı diğer Sony oyunlarından ayrı tutmak gerek. Neden videonun içeriğine atmışlar anlamadım. Dark Souls ile Deamon Souls ile falan alakası yok.
Bloodborne oynamadağım için birşey diyemeyeceğim hocam.

Bu yıl gördük zaten. Sözde uzay oyunu olan starfield.
Starfield'a neden berbat muamelesi yapılıyor? Starfield gayet güzel bir oyundu sadece beklenenin altındaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı