PS5 alınır mı?

Cidden Gamepass savunmak için verdiğin iyi oyun örneği Cities Skyline 2 mi ? Xbox Series X/S çıkalı PS5'den bile daha da fazla zaman oldu ona rağmen daha cihaza özel AAA oyun gelmedi. Oyunların hepsi PC'de de var. Gamepass oyunları desen zaten boş.

Playstation Plus abonelik oyun kütüphanesi ve Sony oyunları kesinlikle daha iyi.

PS4 ve PS5 ortak çıkan oyunları bile PS5 üzerinden daha yüksek grafiklerle oynamak Xbox almaktan mantıklı. Birkaç örnek verelim :

- GoW
- GoW Ragnarok
- Marvel's Spider-Man ve Miles Morales
- TLOU 1 ve 2
- Uncharted 4

Bu listeyi daha tamamlamadım ve bu oyunlar bile bütün Xbox oyunlarından iyi.

Bir de sadece PS5'e özel çıkan ve çıkacak oyunlar var.

- Spider-Man 2
- Final Fantasy 7 Rebirth
- Death Stranding 2
- Silent Hill 2 Remake
- Knights of the Old Republic Remake
- Marvel's Wolverine

Ve daha sayamadığım bir ton oyun PS5 almak için çok sağlam sebepler.

Bunca sebebe rağmen kafayı yedim ve PS5 almadım diyelim. Gene Xbox Series X almam. Gider pc toplarım. Oyunlar zaten PC'de de var.
Burda konu PC'den oynamak değil oyunları konsoldan oynamak. PC oyuncusu biri neden konsol alsın? PC tek başına yeter zaten ha çok istiyorsa yeni çıkacak PS özel oyunlarını erken oynamak için PS5 de alınabilir ki ülkemiz ekonomisinde maalesef mantıklı değil. Sizin dediğiniz senaryoda Xbox milyonlarca adet satmazdı.

PC varken Xbox ülkemizde tamamen aşırı lüks kalır
Aksini söylemiyorum zaten hocam.
konuda da PS tarafı bariz üstün kalıyor. Önceki mesajda yazdığınız oyunların toplam Hype'ı Spider-Man 2 kadar değildir. AAA hikaye oyunu isteyen bir kişinin
Önceki mesajda yazdığım oyunların hepsi Gamepass'e dahil oyunlardı hocam spider-man 2 de ps plus'a dahil değil o yüzden karşılaştırılmamalı ayrıca starfield'ı o listeye eklemedim eklersek onunda baya bi hype'ı verdi hype landığımız kadar iyi çıkmadı ama olsun.
AAA hikaye oyunu isteyen bir kişinin kesinlikle PS5 alması gerektiğini düşünüyorum
Bununda aksini söylemiyorum hocam rehberdede yazdık zaten ama geleceği düşünen biri için xbox çok daha mantıklı ps'dan.

Ac blizzard alımı ve ileride çıkıcak oyun bolluğu bunun sebebleri ps'da wolwerineden başka oyun göremiyorum ne yazıkkı 2024'de.

Aksini söylemiyorum hocam haklısınız bu konuda.

Önceki mesajda yazdığım oyunların hepsi Game Pass'e dahil oyunlardı hocam ayrıca Starfield'ı o listeye eklemedim eklersek onunda bayağı bir Hype'ı verdi hype landığımız kadar iyi çıkmadı ama olsun.

Bununda aksini söylemiyorum hocam rehberdede yazdık zaten ama geleceği düşünen biri için Xbox çok daha mantıklı PS'dan.

AC Blizzard alımı ve ileride çıkacak oyun bolluğu bunun sebebleri PS'da wolwerineden başka oyun göremiyorum ne yazıkkı 2024'te.

Hocam Xbox'ın geleceği 2016'dan beri yok böyle yok şöyle deniliyor. Activision alımı önemli ama Microsoft'un CoD olayına direkt el atması lazım. Diablo 4'te CoD Modern Warfare 3'te eleştirildi bayağı. PS'de garantin var bu adamlar her türlü iyi oyun yapıyor. Diğer tarafta Starfield Redfall örneklerini gördük son dönemde. Starfield çok kötü değildi ama beklentileri karşılayamadı ve çağın epey gerisinde bir oyun olmasına rağmen Series X gibi bir canavarda 30 FPS çıktı.

PS'de garantin var bu adamlar her türlü iyi oyun yapıyor
Ama çok az ve kısa yapiyorlar be hocam 10 saatlik oyun için 1500 veriyorsun ben bundan ps sevmiyorum.

Allah aşkına bana ps'in 2024'de çıkacak oyunlarını söyleyin Wolwerineden başka hiçbirşey yok o da en fazla 15 saat olur ve 1500 tl olur.

Her ps exc birbirine çok benziyor birde.

Ama çok az ve kısa yapiyorlar be hocam 10 saatlik oyun için 1500 veriyorsun ben bundan ps sevmiyorum.
Benimde PS'nin en sevmediğim yanları Xbox gibi özel oyunlarını ilk günden aboneliğe eklememesi ve aynı oyunu free New gen upregade yapmak yerine ek ücretle sözde "Remastered" adı altında satmaları.

Ama çok az ve kısa yapiyorlar be hocam 10 saatlik oyun için 1500 veriyorsun ben bundan PS sevmiyorum.

50 saat olan AC'lerin 20. saatinden sonra çatır çutur döküldüklerini gördüğüm için benim için en ideal oyun süresi 20 saat civarı. Ki büyük yapımlar da hep öyle PS tarafında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı