The Last of Us Part 2 Playstation 5'e geliyor

Oyunları sevmek kişisel bir şey ama Uncharted 4 kesinlikle giremez lafı saçma olmuş.
Kişisel düşüncelere değinmeden genel bir liste yaptığımızda Uncharted 4 giremez. Hem teknik hem de senaryo anlamında Uncharted 4'den çok daha üstün oyunlar var. En başta Naughty Dog'un kendi yaptığı Last of Us Part 2 var. Uncharted 4 zaten aceleye geldiği için kısılmış ve istenen tam anlamıyla yansıtılamamış bir oyun.
Ha kişisel olarak değineceksek Uncharted 4'ü istediğiniz listeye koyabilirsiniz, ben karışamam. Ki zaten çoğu insan hayatında ilk defa PS4 aldığında hemen yanında Uncharted 4'de alıp konsol hayatına o oyunla başladığı için ülkemizde Uncharted 4'e özel bir sevgi besleniyor.

Neyse en azından pcye gelirken adamakıllı iş yapacaklarını biliyoruz, yani umarım. Hikayeden haz etmiyor millet bir de part 1 gibi sıkıntıları olursa 😬
Ben Part 2'yi hem oynanış hem de senaryo anlamında ilk oyundan daha çok seviyorum. İlk oyun biraz abartılmış bir oyun.
 
Neyse en azından PC'ye gelirken adamakıllı iş yapacaklarını biliyoruz, yani umarım. Hikayeden haz etmiyor millet bir de part 1 gibi sıkıntıları olursa 😬

Hikaye olarak bence gayet başarılı ama joel öldüğü için oyuncular ne ikili anlatımı ne de nefret döngüsünü anlayamadı. O yüzde finale de çok laf yaptılar zaten oyunu anlamadıkları için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel düşüncelere değinmeden genel bir liste yaptığımızda Uncharted 4 giremez. Hem teknik hem de senaryo anlamında Uncharted 4'ten çok daha üstün oyunlar var. En başta Naughty Dog'un kendi yaptığı Last of Us Part 2 var. Uncharted 4 zaten aceleye geldiği için kısılmış ve istenen tam anlamıyla yansıtılamamış bir oyun.
Ha kişisel olarak değineceksek Uncharted 4'ü istediğiniz listeye koyabilirsiniz, ben karışamam. Ki zaten çoğu insan hayatında ilk defa PS4 aldığında hemen yanında Uncharted 4'te alıp konsol hayatına o oyunla başladığı için ülkemizde Uncharted 4'e özel bir sevgi besleniyor.

Ben Part 2'yi hem oynanış hem de senaryo anlamında ilk oyundan daha çok seviyorum. İlk oyun biraz abartılmış bir oyun.

Evet size katılıyorum Uncharted 4 aceleye gelmiş bir oyun ama özellikle 2. ve 3. oyun o dönemde bayağı etki yapmış oyunlar.
 
Evet size katılıyorum Uncharted 4 aceleye gelmiş bir oyun ama özellikle 2. ve 3. oyun o dönemde bayağı etki yapmış oyunlar.
Ben 2. oyunu şahsen sevmiyorum. Zamanında uzun uzun nedenlerini anlattığım için kendimi tekrar etmeyeyim. Kısaca tempo anlamında bozuk, dengesiz bir oyun desem beni anlarsınız diye düşünüyorum. 3. ve 4. oyunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benim için serinin en iyisi ise Uncharted 3'tür.
 

Geri
Yukarı