Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, 14 Aralık'ta Mobile geliyor!

Dandirik oyun, standart versiyonu daha iyi. D.E da jetpack kullanırken ileri geri giderken ateş çıkan yerler sabit kalıyordu sinirimi bozuyordu.
Onun sebebi bu D.E'nin mobil portlarından yapılmış olması. Standart versiyonun mobil portunda da aynıydı jetpack kullanmak.
Hocam sence optimize nasıl olur?
Mart'ta bu oyunları satın alıp oynadığımda hâla daha optimizasyon anlamında problemleri olduğunu görmüştüm. İlk sürümlerine kıyasla daha iyi olsa da hâla daha optimizasyon ve bugların bol olduğu bir oyun. Mekanikler anlamında kesinlikle mobilde daha iyi hissettirecektir. Çünkü zaten mobil için hazırlanmış kontrol yapısına sahipti oyun. Onun dışında ise pek düzgün çalışacağını düşünmüyorum.
 
Trilogy ilk çıktığında zaten mobile geleceği belliydi. :D
 
Herkese iyi forumlar iki adet sorum olucam cevaplarsanız çok sevinirim
1-netflix bize oyunu sonsuza kadar hediye mi edicek ?
2-iphone 7 cihazına sahibim sizce desteklermi çoğu oyunu oynayabiliyorum halen ?
Ayrıca 10 aralıkta askerim o yüzden oynamak geç nasip olucak keşke 5 gün önce yayınlansaydı :(
 
Trilogy ilk çıktığında zaten mobile geleceği belliydi. :D
Trilogy zaten mobildeki 10 senelik oyunların bilgisayara port edilmiş haliydi diye biliyorum. Şimdi tekrar ait olduğu platforma çıkacak. Ancak 5 liralık şirket misin sen de portlamayla oyun çıkarıyorsun? Baştan yapsana oyunu. Hiç çıkarmasaydı da Gta 5 ve RDR 2'den sonra böyle bir kepazelik görmeseydik.

Donanım noktasında da birçok cihaz desteklemeyecek gibi duruyor. İphone tarafında en az İos 16 ve İphone Xs istiyormuş yabancı bir kaynağa göre, Android henüz belli değil. Yeni ve amiral gemisi güçlü cihazlar lazım gibi gözüküyor. Zaten artık firmalar optimizasyonla pek uğraşmadığı için GTA 5'ten daha kötü grafiklere sahip olmasına rağmen daha çok sistem istiyordu.
 

Geri
Yukarı