Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı.Şu anki mevcut tarifem Türk Telekom 25MB internetin taahhüdü 3 gün içinde bitiyor. Başka bir firmaya geçmek istiyorum şu an aklımda TurkNet var ama emin değilim önerileriniz nedir?
Altyapın 100Mbps veya 1000Mbps destekliyorsa mantıklı ama daha düşükse o fiyatın manası yok 400tl ve zam geliyor.Şu anki mevcut tarifem Türk Telekom 25MB internetin taahhüdü 3 gün içinde bitiyor. Başka bir firmaya geçmek istiyorum şu an aklımda TurkNet var ama emin değilim önerileriniz nedir?
Türkiye'nin en kötü internet sağlayıcısı. Fiyat politikası nedeniyle.
Altyapın 100Mbps veya 1000MBPS destekliyorsa mantıklı ama daha düşükse o fiyatın manası yok 400TL ve zam geliyor.
Ucuz diye tercih edilen bir firmaydı, son zamanlarda GigaFiber'li olmayanları gigafibire finansör yapmış durumdalar, zırt pırt zam yapıp duruyolar. İndirim kodu kovalarsan belki bir ihtimal geç, ben öyle yapıyorum ama sana şunu söylemeden edemem müşteri hizmetleri sorun çözme 10 üzerinden -10 daha beter yapmazlarsa şükür edeceğin tarzda, uzun yıllardır tercübe etmiş biri olarak yazıyorum. Ping değerim 1 senedir 3 kat fazla, maç günleri hız diplerde çöküyor internet ve ben 100'lük fiberdeyim yani o halde böyle. İlla geçerim dersen davet kodu verebilirim ama tavsiye etmem açıkçası en ucuz neredeyse oradan bak hiçbir artısı yok çünkü.
Netspeed fena değil. Hattın nasılsa o kalitede hizmet alırsın. Fiyatları TurkNet'e göre çok daha uygun ve şu an 6 ay sabit fiyat garantili paketleri var.
Müşteri desteği vesaire nasıldır hocam sıkıntı çeker miyim?
Ben geçmişte uzun zaman kullandım. Bugün kullandığım ISS fiyat artırınca tekrar Netspeed'e başvuru yaptım. Arayınca muhatap bulabileceğiniz nadir firmalardan biri. Diğer ISS'leri arayamıyorsunuz bile.
Altyapınız güzelse güzel hizmet alırsınız. Deneyiminiz TT ile benzer olacak. Zaten paketleri taahhütsüz olduğu için beğenmediğinizde başka ISS'ye çok kolay geçersiniz. Ama ben memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.