Xbox Series S almak

Pc_Uzmanı

Picopat
Katılım
20 Aralık 2023
Mesajlar
321
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakında ikinci el Xbox Series S alacağım bütçe belli değil büyük ihtimal her şey oyunlar dahil falan 15 k veya 17-20 k diye düşünüyorum. Hiç PS sahibi olmadım özel oyunları oynamadım fakat PS da fiyatlar pahalı onun için en az 25 k bütçe gerekli bütçem 15 k olursa ikinci el Xbox Series S +2 gamepad+ şarj kiti 12 ay Game Pass Ultimate alacağım 15 kdan fazla çıkarsa gamepad sayısını 1'e düşürürüm.
Eğer bütçem 20 k olursa ikinci el Xbox Series X gamepad+Game Pass Ultimate 12 aylık alacağım. P5 alamam çünkü oyun fiyatları aşırı pahalı en basit örnek RDR 2 ve FC 24 fakat ikinci el PS 5 ve oyunlu hesap ile takas yapabilirim ama yine de sanırım 20 k yı aşar şimdi sorulara geçelim.

1-Xbox Series S'in kaç yıl ömrü kaldı?
2-ben Xbox'ın en sevmediğim yanı olan şarjlı gamrpad olması bunun için Microsoft Xbox şarj kiti piyasaya sürdü? Araştırdım fakat fiyatı 1 k civarı ama anlamadığım kısım Xbox şarj kitini gamepada takınca PS'daki gibi kablo ile konsola bağlayıp şarj mı ediyoruz yani hiç çıkarmıyor muyuz bataryayı, PS gibi kolu konsola bağlayıp şarj mı ediyoruz?
3-Series S GTA 6 kaç FPS verir?
4-Xbox menüleri kolay mı?
 
1- Kasım 2027'de yeni nesle geçeceğiz Series S ise geçen nesil ile bu nesil arasında köprü gibi kaldığı için 3,5 sene daha ömrü var.
2-O şarj kiti bir nevi Power Bank görevi görüyor. Önce kendisini konsola takarak şarj ediyorsunuz sonra ister oyun esnasında isterse oyun oynamıyorken Gamepad'e bağlayıp şarj edebiliyorsunuz.
3-Series S için GTA 6'yı bugünden söylemek çok zor. Rockstar'ın çok iyi iş çıkarması gerekiyor. Büyük ihtimalle 30FPS verecektir 60FPS modu olursa çözünürlük ve grafikler bayağı yavan olur diye tahmin ediyorum ama Rockstar bu güzel bir optimizeyle bunu başarabilir de. Siz beklentiyi 30FPS yapın.
4-Xbox sahibi değilim bana karışık geliyor ama kullananlar alışıyor kolay diyebiliriz kullanın 1-2 gün alışırsınız.
 
2.5 yıldır Series S kullanıyorum ve o paraya değmeyeceğini düşünüyorum, 17k vereceğine 22-23K arasına 2.el PS5 alabilirsin her açıdan daha çok faydasını görürsün ya da taksitli PS5 Slim alabilirsin.
Ben 4300TL'ye almıştım 2.kolda 700TL'ye gelmişti o yüzden üründen memnunum fakat şu anki fiyatı kesinlikle hak etmiyor.

1-Xbox Series S'in kaç yıl ömrü kaldı?

Hala çok güncel bir ürün en az 2026-27'ye kadar ömrü vardır diye düşünüyorum.

3-Series S GTA 6 kaç FPS verir?

900p 30FPS olur diye düşünüyorum.

4-Xbox menüleri kolay mı?

Evet gayet sade ve kolay.
 
O kadar paraya Series S alınmaz Series X'ler zor satıldığı için indirimde çok oluyor

PlayStation 5'in exc bazı oyunlar dışında çok bir artısı yok zaten Series X çok daha iyi bir cihaz PlayStation 5 YouTube bile yok Xbox ayni zamanda bir medya cihazi ikinci el Series X bulabilirsin Letgo'da geçen alacaktim bende 15 16'ya bitiyor.
 
Pekala herkese teşekkürler analizler güzel şimdi ise PS 5 mi Xbox Series X mi yani bütçem maksimum 20 k oyunlar dahil PS 5 derseniz büyük ihtimal PS Plus alırım herhalde daha çok oyun gelir tek kolda yeter aslında benden başka çok oynayan yok.
 
Son düzenleme:
Bencede ikinci el X bakmalısın. Gamepad'e gelince ben şarj edilebilir pil kullanıyorum, yedekte şarj edilmiş pilim hep bulunuyor ve bittiğinde değiştirip devam edebiliyorum. Konsol uzakta olduğu için kabloyla falan uğraşması mantıklı olmuyor. Menüsü gayet kullanışlı ve kolaydır.

Pekala herkese teşekkürler analizler güzel şimdi ise PS 5 mi Xbox Series X mi yani bütçem maksimum 20 k oyunlar dahil PS 5 derseniz büyük ihtimal PS Plus alırım herhalde daha çok oyun gelir tek kolda yeter aslında bende başka çok oynayan yok.
Bu sorunun cevabı sende bitiyor, ps özel oyun merakın varsa ps yoksa series x al geç. Xbox tarafında genelde oyun alırkende oyunlar daha uygun oluyor. Ben oyunları kütüphanemde görmek istediğim için satın alıyorum belki sen gamepass ile devam edeceksin. O da avantajlı.
 
Evde iyi bilgisayarın varsa PS 5 yoksa Series X

Evde bilgisayarım 4 GB RAM i3 4 çekirdek 3.nesil işlemci 1,5 GB ekran kartı Windows 7 32 Bit.
Forum takılıyorum sosyal medya maç falan izliyorum günlük kullanım için fazlasıyla yeterli sistemim var fakat oyun için değil 2015-2014 öncesi oyunları oynadım sonrasını kaldırmıyor.

Bencede ikinci el X bakmalısın. Gamepad'e gelince ben şarj edilebilir pil kullanıyorum, yedekte şarj edilmiş pilim hep bulunuyor ve bittiğinde değiştirip devam edebiliyorum. Konsol uzakta olduğu için kabloyla falan uğraşması mantıklı olmuyor. Menüsü gayet kullanışlı ve kolaydır.

Bu sorunun cevabı sende bitiyor, PS özel oyun merakın varsa PS yoksa Series X al geç. Xbox tarafında genelde oyun alırken de oyunlar daha uygun oluyor. Ben oyunları kütüphanemde görmek istediğim için satın alıyorum belki sen Game Pass ile devam edeceksin. O da avantajlı.

Hocam sadece God of War ilgimi çekiyor Spider-Man ilgimi çekiyor bir de çok övdükleri için The Last of Us serisi sence hangisini almalıyım 3 oyun için o kadar yüksek fiyata değer mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı