S24 Ultra'ya o kadar para vermek istemezsen S23 Ultra bak.
S24 Ultra, performansı cok yüksek bir telefon. S23 Ultra da oyle. S24 Ultra 7 yıl güncelleme alacak, S23 Ultra 5 (biri gitti). Tercih sizin, ikisini de uzun süre kullanırsiniz.Yok hocam sıkıntı değil ya güzel bir telefonla 2 3 sene kullanmak istiyorum yine.
S24 Ultra, performansı cok yüksek bir telefon. S23 Ultra da oyle. S24 Ultra 7 yıl güncelleme alacak, S23 Ultra 5 (biri gitti). Tercih sizin, ikisini de uzun süre kullanırsiniz.
6 yıldı galiba. Oyun için önermem, soğutma sistemi yok ve ekranını kaplayan büyük bir çentik var. Oyun keyfini azaltır.iPhone 15 Pro Max önerir misin güncelleme kaç sene alır tahmini.
6 yıldı galiba. Oyun için önermem, soğutma sistemi yok ve ekranını kaplayan büyük bir çentik var. Oyun keyfini azaltır.
Yongaları arasında bir problem var. A17( 15 Pro Max'de bulunan), A16'ya göre daha güclü fakat daha sıcak çalışıyor. Kamera anlamında devasa fark yok, yakınlaştırma iyileştirildi.15 Pro Max'ten ise çoğu kişi iPhone 14 Pro Max'in daha iyi olduğunu söylüyor doğru mu?
Yongaları arasında bir problem var. A17( 15 Pro Max'de bulunan), A16'ya göre daha güclü fakat daha sıcak çalışıyor. Kamera anlamında devasa fark yok, yakınlaştırma iyileştirildi.
Hafif yükte pek yok, orta yükte A16'ya göre daha sıcak ve kabul edilebilir yine. Ağır yükte var ısınma. O da güncellemelerle azaltıldı ama hala sıcak fakat ekran yakacak kadar değil hocam. Zaten yazılımla ona önlem alınıyor.Bu sıcak çalışma ileride ekran yanması olarak döner bence.
Hafif yükte pek yok, orta yükte A16'ya göre daha sıcak ve kabul edilebilir yine. Ağır yükte var ısınma. O da güncellemelerle azaltıldı ama hala sıcak fakat ekran yakacak kadar değil hocam. Zaten yazılımla ona önlem alınıyor.
Eki Görüntüle 2122388
Mesela 15 Pro Max daha iyi termal sonuç vermiş fakat oyun oynanamaz hale gelmiş ve parlaklığı kısmış. Bu da ısınmayı sınırlamayla engellemeye çalıştığını gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.