Dlss 3 çok daha yeni nesil.O zaman 6700xt de fsr açsın.
FSR 3? O da yeni. Ayrıca fps de FSR 3 daha iyi sonuçlar verebiliyor.Dlss 3 çok daha yeni nesil.
Stabillik ve teknoloji açısından 4060, kas gücü ve VRAM açısından 6700 XT ama her zaman geçen muhabbeti de yazayım: 6700 XT sıfır alınacak kart değil. Sıfır alacaksan 4060, 2.el alacaksan 6700 XT al.RX 6700 XT mi RTX 4060 mı sizce?
Neden 6700XT'ye 2. El kartı gözüyle bakıyorlar? Parasını hakettiği sayıdan daha yükseğe satıldığı için mi yoksa daha başka bir sebebi mi var? Birinci ise tamam doğru olabilir ama 2. İse sebebi ne?Stabillik ve teknoloji açısından 4060, kas gücü ve VRAM açısından 6700 XT ama 6700 XT sıfır alınacak kart değil. Sıfır alacaksan 4060 al, 2.el alacaksan 6700 XT al.
Kino hocam çok güzel açıklamış, birkaç sebep daha yazılabilir ama bu açıklama yeter de artar.Neden 6700XT'ye 2. El kartı gözüyle bakıyorlar? Parasını hakettiği sayıdan daha yükseğe satıldığı için mi yoksa daha başka bir sebebi mi var? Birinci ise tamam doğru olabilir ama 2. İse sebebi ne?
FSR 3? O da yeni. Ayrıca FPS de FSR 3 daha iyi sonuçlar verebiliyor.
Neden 6700XT'ye 2. el kartı gözüyle bakıyorlar? Parasını hakettiği sayıdan daha yükseğe satıldığı için mi yoksa daha başka bir sebebi mi var? Birinci ise tamam doğru olabilir ama 2. ise sebebi ne?
Tmmdir reisStabillik ve teknoloji açısından 4060, kas gücü ve VRAM açısından 6700 XT ama her zaman geçen muhabbeti de yazayım: 6700 XT sıfır alınacak kart değil. Sıfır alacaksan 4060, 2.el alacaksan 6700 XT
Bende oyle dusunuyordum dlss cok iyi bir teknolojiKalite açısından FSR 3 ve DLSS 3 karşılaştırılamaz bile. DLSS ezip geçiyor. FSR Quality, DLSS Balanced kadar bile net gözükmüyor bazı oyunlarda. Açıkçası bana göre AMD kart alırken FSR ciddiye bile alınmamalı. Bir FG modu var, onda da bozuk bozuk oyun oynamak da istemiyor insanlar. Sürekli bir sıkıntı çıkarıyor çünkü. Resmi destekler hızlıca gelecek dendi, gelmedi. Tamamen balondan ibaret maalesef.
Ben burada kesinlikle RTX 4060 tercih ederdim. DLSS ve FG ile yeni nesil oyunlarda kesinlikle 6700 XT'den daha performanslı bir kart. Yemişim kas gücünü. Alan Wake 2 gibi tamamen yeni nesil ve şahane gözüken ama aynı zamanda optimizasyon özürlüsü bir oyunda bile DLSS ve FG ikilisi ile 100 FPS verebiliyor bu kart. 6700 XT için maalesef 50 FPS civarlarında geziniyor diyebiliriz. 40 serisiyle beraber artık NVIDIA tarafında kas gücüne göre karşılaştırma yapılmamalı.
FSR 3? O da yeni. Ayrıca FPS de FSR 3 daha iyi sonuçlar verebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.