Ryzen 1700 sistem almakla hata mı yaptım?

Furkan Önal

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce Vatan'dan 6 bin liraya GTX 1080 Asus Strix, Ryzen 1700, Asus B350M Plus, 16 GB RAM, 240 GB SSD 1 TB HDD ve Everest Rampage Titan 750W'lı kasa topladım ama Ryzen almakla hata mı yaptım? Sizce onun yerine i7 alsaydım daha mı iyi olurdu?
Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sisteme o kasa ve PSU:( kasa neyse de PSU değiştirmenizi tavsiye ederim. Kasa hayati değil ama PSU hayati bir donanım. Ayrıca hata yok taş gibi sistem. Kim bilir kaç sene sonda değişir birdaha.
 
Kasan ve güç kaynağın everestin en iyisi. İkisinide değiştirme boşa masrafa girme aynı kasayı 1 yıl önce arkadaşım aldı yukarıda yapılan yorumların aynını bende ona söylemiştim merak edip araştırdım kasa ve güç kaynağı cidden iyi kasayı yakından görmeyenler için söylüyorum içi gayet geniş malzeme kalitesi güzel everest diye direk yerin dibine sokmayın kardeşim sende o güç kaynağını uzun yıllar kullan.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı