Depremden Çok Ama Çok Korkuyorum

Beratttss

Kilopat
Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
2.003
Makaleler
2
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Depremden çok korkuyorum. Olası bir depremde binamız kesin yıkılacaktır. Yapabileceğim hiçbir şey yok. Kurtulacağımı sanmıyorum. Fakat asıl korktuğum şey bu değil. Yıkımdan kurtulmak benim en büyük korkum. Molozlar içinde annen, baban, yakınların ve arkadaşların. Büyük ihtimal ölmüşler ve birdaha göremeyeceksin. Molozların içinde görmen bile senin psikolojik olarak yıkılmana yeter. O andaki kargaşayı hayal edince tüylerim ürperiyor. Depremden sonraki hayatımı düşünemiyorum bile. Bana yardım edin ne yapmalıyım?
 
Şuan sen kendini psikolojik anlamda kendini kötü hissettiriyorsun biraz rahat ol dostum. Annene ve babana danışarak sana gereken biilgiyi verecek ve senin içini ferah tutacaklardır. :like:(y)
 
Ben de. Geçen 6.3'lük depremi çok hissettim. Bayağı korkmuştum. Ve en geç 30 yıl içinde ki ben o kadar süreceğini düşünmüyorum, büyük bir deprem olacak.
 
Ne bilgi verecekler? Annem ve babamla deprem hakkında konuştum gerçekten. Fakat ailecek yapabileceğimiz bir şey olduğunu sanmıyorum. Binamız çok eski ve bulunduğumuz konum deprem bölgesi hatta merkezi.

Ben de. Geçen 6.3'lük depremi çok hissettim. Bayağı korkmuştum. Ve en geç 30 yıl içinde ki ben o kadar süreceğini düşünmüyorum, büyük bir deprem olacak.
Bana daha da kısa bir süre içinde olacakmış gibi geliyor. 1 veya 2 yıl içinde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnançlı bir insansan inandığın şeye sığın. Yok değilsen de mantığına sığın. Elinde olmayan bir şeyi düşünerek hiçbir şeyi iyi hale getiremezsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı