Depremden Çok Ama Çok Korkuyorum

Artık 6 cm'de bir betona demir atılıyor binaların yıkılması için çok büyük bir deprem olması lazım o kadar büyük bir deprem beklenmediğine göre korkmana gerek yok. Eski evde yaşıyorsan korkabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık 6 cm'de bir beyona demir atılıyor binaların yıkılması için çok büyük bir deprem olması lazım o kadar büyük bir deprem beklenmediğine göre korkmana gerek yok. Eski evde yaşıyosan korkabilirsin.
Eski evde yaşıyorum. O yüzden korkuyorum. Sanki bir kağıt parçası üzerinde yaşıyormuşum gibi. Şuan en iyi yapılacak şey ev değiştirmek olur fakat ailemin maddi bütçesi el vermez. Onlar da isterdi ev değişmek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de beklediğimi söyledim. Benim hislerim Marmara Bölgesi'nde büyük ve yıkıcı bir deprem olacağını söylüyor. Olursa cidden çok kötü olur. İstanbuldaki çoğu bina cidden dayanıksız.
 
99 depreminden önce bunları desen tamam da artık tüm binaların deprem güvencesi var. Eski binaları da denetliyorlar. Eğer bina kesin yıkılır tarzı bir durumsa zaten devlet el atıyor. Japonya'da kaç yıl önce deprem oldu heyecanlanıp camdan atlayanlar dışında yaralı bile yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı