Son zamanlarda gördüğüm rüyalar

Sabah kalktığımda dahi bir şey yok. Görsem hatırlarım. Doğru rüyaların uyanmadan 6-7 saniye önce görüldüğünü biliyorum hatta. Ancak yok yani hiç zero. :D Ben de rüyamda 6-7 sezon dizi çekmek istiyorum falan ama olmayınca olmuyor. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Atakan 1. ve 4. seçenekler aynı 2. ve 3. seçeneklerde aynı şeyi işaret ediyor.
Bu işlerde hiç gözüm yoktur ancak ben kendi fikirlerimi söylüyorum.
1. ve 4. mesaj için yorumum: İçinde bir sıkıntı var ancak bunu sonlandıramıyorsun veya aklından çıkaramıyorsun, ancak uzun zaman da olsa bunu açığa kavuşturacak ve bu aklında ki sorun ne ise ondan kurtulacağa benziyorsun. Eğer küçüklüğünde veya yaşamında seni etkileyen bir olay oldu ise bu rüyan onun ile alakalı olabilir bir psikoloğa gitmen iyi olur.

2. ve 3. seçeneklere yorumum ise dizi izlemediğini söylemişsin yanlız aklında kaldığını tahmin ediyorum walking dead tarzı bir video veya dizi vs izlemişsin yakında heralde bundan dolayı aklında kalmıştır. Veya MMO tarzı bir oyun oynuyorsan bundan kaynaklı da olabilir :)
 
Yakın zamanda bir adaya düşeceksin Lost misali.
Hayatta kalma mücadelesi falan vereceksiniz, uçağa binmeden önce bol bol erzak al yanına. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı