thelastmalatyali
Hectopat
- Katılım
- 7 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 77
- Çözümler
- 1
NATO'ya neden güven olsun? Sen kalkıp "bop eş genel başkanıyım" deyip üstüne üstün yahudi hizmet madalyası alırsan değil saldırmayı seni parmağında oynatırlar. Orta Doğu'da yürütülen savaş Amerika-İsrail-Türkiye desteğiyle gerçekleşti. İsrail, İran ile Türkiye bölgedeki nüfuz sahibi, bölgesel güç mücadelesinde rakiplerdir. Böyle çoklu güç odaklarının olduğu ortamlarda rakipler şu an için savaşmaz ta ki çıkarlar bitesiye kadar. Arkasına Amerika'nın desteğini alarak istediğini yaparlar üstelik. İsrail'in kavgalı olmadığı bir komşusu yok. İsrail dünyadaki en militarist ve yayılmacı millettir. Komşularının tamamı ile ya aktif olarak savaş halinde, ya da çok da uzak olmayan geçmişte savaşmış. Yayılımcı milletler sence NATO'yu dinler mi? "burası Türkiye, saldıramazlar" diyemezsin. Senin ülkene incirlik askeri üssü kurulmadı mı? Bu da ülkeni ele geçirme politikasıdır. Adamlar Türkiye sınırına sadece 3,5 km mesafedeki Suriye Ordusu'na ait kamışlı hava üssü'nü bombalıyor adeta misilleme yapıyor. Bak geçen gece bombalanan üslerin konumları. Bu Bop'un habercisidir hedef tamamiyle Orta Doğu'yu Türkiye sınırları dahil ele geçirmek. Bop eş genel başkanıyım diyen ben değilim maalesef.
Benim anlamadığım şu bop safsatası üstünde neden herkes konuşuyor ki? Erdoğan'ın piyon olduğu zaten belli daha neden hala ortaya şu olmayan iddiaları atıyorsunuz?
Hocam herkes kafada kuruyor. 100 yıllık cumhuriyet Sovyetler birliğine, nazi almanyası'na karşı ayakta kalmış. Kullandığınız maddeleri söyleyin de mümkünse hiç bulaşmayalım. Erdoğan konusuna gelirsek ne olduğu belirsiz bir şey diyemem.
Dostum şaka mı yapıyorsun? Paktta birine savaş açılsa o ülkelerin de o ülkeye savaş açması lazım. Madde etkisinde değilsinizdir inşallah.
NATO rules 5'i kontrol etmeni tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2372980![]()
What happens if a member country of NATO is attacked? Are all member countries required to respond?
Answer (1 of 4): In spite of the RHETORIC there is no absolute requirement for any NATO member to NATO to become embroiled in MIKITARY COMBAT on behalf of another Member State so in that respect TRUMP was perfectly correct that the USA is under no obligation to come to the aid of any NATO Member ...www.quora.com
Sovyetlere tamam derim ama Nazi Almanyası'nı neden dahil ettiniz ki? Savaş dönemi diyecekseniz de çok fazla ayakta kalmadık yük yine çiftçiye bindi millet ilaç bulamıyordu. Devlet züccaciye dükkanı değil ki savaş ekonomisinin içinde yıkılsın. Yükü halka bindirir yoluna bakar.