Cooler Master Masterkeys Lite L İncelemesi

Merhabalar,

Ürünü defalarca önerdik ve ben de kullanmak isteyip bir tane edindim. Ürünü fiyatıyla değerlendirdiğimizde gerçekten çok iyi bir ürün. Hala da tek klavyesi satışta ve öneriyorum.
  • Uygun fiyat
  • RGB aydınlatma
  • Kalite
  • Mekanik hisli Mem-Chanical anahtarlar
Mem-Chanical anahtarlar, Çin malı JD, CK gibi ürünlerde bulunan Switch'lere göre çok daha kaliteli ve benzer hissiyata sahip. Bu tarz Çin malı ürünlere yönelmektense Masterkeys Lite L çok daha iyi bir alternatif olacaktır.

Sonuç olarak şu an için 180 TL'ye (indirimde 150 TL'ye düşen mağazalar bulunuyor) alınabilecek en iyi klavye olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sizleri inceleme videosuyla başbaşa bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek klavyesi derken Lite versiyon mu yoksa Lite L mi?
Not: Bu başlıkta Lite yazıyor ama aşağıda Lite L yazıyormuş. Hepsiburada'da baktığım klavyeyi ben L olarak bilmiyordum açıkçası. :)
 
Hayırlı olsun. Gerçekten fiyatını sonuna kadar hak eden klavye. O fiyatta da rakibi olduğunu düşünmüyorum.

Tek klavyesi derken Lite versiyon mu yoksa Lite L mi?
Not: Bu başlıkta Lite yazıyor ama aşağıda Lite L yazıyormuş. Hepsiburada'da baktığım klavyeyi ben L olarak bilmiyordum açıkçası. :)
Hocam Lite L olanda fare de var. Set yani. L olmayan sadece klavye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama aşağıdaki resimde L yazıyor. Yeni fark ettim. L olan large değil mi?

Ürünlerin dogru adı;
Masterkeys Lite L
Masterkeys Lite L Combo

Combo klayve-fare set icin kullanılıyor. Combo olmayınca tek klavye.
L large demek yani bizim numpadli modeller icin kullandıgımız ifade. Numpad olmayınca S diyoruz.
Lite ifadesi mekanik olmayanı simgeliyor . Mekanik olanlarda Lite ifadesi yok.
 
Video gayet güzel olmuş. Başında o kalem çıkınca düşük bütçeli Technopat'a mı geldim dedim içimden. :) Ufak bir eleştirim olacak tabii ki yapıcı bir eleştiri. Tasarımı biraz daha detaylı anlatabilirdin. Biliyorum klavyenin asıl olayı o değil ancak üzerinden fazla hızlı geçtin gibi geldi. Onun haricinde aydınlatma seçeneklerini çok iyi anlatmışsınız. Özellikle katman olaylarını, mekanik klavyelerden aydınlatma olarak ne farkı olduğunu, neden tuşların aydınlatma olmadığı zaman silik olduğunu gayet iyi açıklamışsın. Tabii ki kurgudan ve ekipmanlardan bu işin çok profesyonel olmadığı belli olsa da, bunlar önemli olan şeyler değil. Bir de video boyunca "uygun fiyatlı, uygun fiyatlı " demişsin ancak fiyatının son saniyelerde bir cümleye sıkıştırmışsın. İnsanların önem verdiği en büyük nokta belki de fiyat. Orası biraz daha vurgulanabilirdi. Bunların dışında gayet başarılı. Cooler Master piyasaya soktuğu ürünleri iyi fiyatlandırmadan koyarak, rekabete iyi bir şekilde girdi bana kalırsa. Eskiden adını bile geçirmediğimiz bir marka iken şu anda çoğu yerde incelemesini ve tavsiyesini de görebiliyoruz aslında.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı