crexy.ee
Decipat
- Katılım
- 3 Ekim 2024
- Mesajlar
- 2.966
- Çözümler
- 5
Yani zor a alışman gerek denemeleri aksatma sürekli çözDiğer aylarda ufak tefek test çözüyordum konu anlatım dinliyordum tekrar yapıyordum ama azdı o 1 saat veya 2 saat mi neydi o zaman oyalana oyalana yapıyordum şimdi ağırlık verdim bu denemenin soruları senin hoşuna gittiyse bana zor gelecek gibi.
@Ağabey38
Yanlış yapsam bile çözümünü anlayıp mantığını öğrenmem iyi diyorsun.Yani zor a alışman gerek denemeleri aksatma sürekli çöz
Paragraf çözerken sözel mantık çözmeyi unutmaAllahım sen bana yardım et denemelerde lgs sınavında.
Yanlış yapsam bile çözümünü anlayıp mantığını öğrenmem iyi diyorsun.
Tonguç izliyebilirsin rehber matematik falan varAllahım sen bana yardım et denemelerde lgs sınavında.
Yanlış yapsam bile çözümünü anlayıp mantığını öğrenmem iyi diyorsun.
O zaman sen bana önerdigin fazla uzun olmayan fen ve matematik konu tekrarı at ben çalışayım bi kaç gün çarşamba çözeyim haftada bir kez çözeyim deneme.
@Ağabey38
Paragraf çözerken sözel mantık çözmeyi unutma.
Tonguç izliyebilirsin rehber matematik falan var.
Yarın çöz geciktirme.Tonguç bir gram anlamıyorum aman partikül iyi rehber matematiğe yarın bakacağım yarın mı çözsem deneme çarşambamı.
Sakin ol reis endişe duyman normal bende ilk zamanlar 350 yapıyordum merak etmeDüşük yaparsam diye tedirgin oluyorum çalışıp öyle mi çözsem bilemedim karşımda lgs'yi neredeyse fulleyen biri var heyecanlandım.
@Ağabey38
Reis şimdi matematiği yapamam diye korkuyorum sorun orda.Sakin ol reis endişe duyman normal bende ilk zamanlar 350 yapıyordum merak etme
Dediklerimi yaparsan iyi alırsın inş bide dershaneye falan gidiyormusun hangi ildesinReis şimdi matematiği yapamam diye korkuyorum sorun orda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.