crexy.ee
Decipat
- Katılım
- 3 Ekim 2024
- Mesajlar
- 2.966
- Çözümler
- 5
Ankara hocam dershane yok.Dediklerimi yaparsan iyi alırsın inş bide dershaneye falan gidiyormusun hangi ildesin
Ankara hocam dershane yok.Dediklerimi yaparsan iyi alırsın inş bide dershaneye falan gidiyormusun hangi ildesin
Okuldan kaçta geliyorsun?Ankara hocam dershane yok.
12.55 falan gelip dinlenip yemek yiyip arkadaşlarla 1,2 saat oyun oynuyorum bazen oynamıyorum .Okuldan kaçta geliyorsun?
Ekran süren ne kadar12.55 falan gelip dinlenip yemek yiyip arkadaşlarla 1,2 saat oyun oynuyorum bazen oynamıyorum .
Günlük. 1.30 saat olsun hatta tuşlu telefona geç
Telefonum yok ama eski bir kötü cihaz bilgisiyar oynuyorum genelde 1.30 az biraz hocamGünlük. 1.30 saat olsun hatta tuşlu telefona geç
Her hafta deneme çöz. Düzenli netlerini takip et. Düşük olan dersleri ayrıyeten ağırlık ver fakat diğer dersleride es geçme.Merhaba arkadaşlar, ben 8. sınıf öğrencisiyim ve LGS'ye hazırlanıyorum. İlk dönemi 88 ortalama ile takdir alarak bitirdim. Her gün test çözüyorüm, konu tekrarı yapıyorum ve konu anlatımları izliyorum. Eskiden çok ama çok az test çözüyordum, şimdi ise yavaş yavaş sayısını artırıyorum. Okulda matematiği gayet iyi yapıyorum; çözüyorum, anlıyorum. Matematik ortalamam 88, ancak denemelerde ve testlerde gözümü korkutuyor, bu yüzden yapmak istemiyorum. Full çözümlerini izleyip soruları yaparak soru tiplerini anlamaya çalışıyorum. Fakat bunu her zaman yaparsam, kendi çözme yeteneğimi kaybedeceğimi düşünüyorum. Diğer derslerde o kadar sıkıntı yok onları severek yapıyorum. Matematiği halletsem, denemelere asılacağım. Aralık ayında bir denemeye girdim ve ondan da kötü bir sonuç aldım. Son 2-1.5 ay kala, soru sayısını artırarak denemelere ağırlık vereceğim. Matematiği nasıl yaparım? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Her hafta deneme çöz. Düzenli netlerini takip et. Düşük olan dersleri ayrıyeten ağırlık ver fakat diğer dersleride es geçme.
Hocam böyle rahat olmak istiyorum artık biliyorum az kaldı ama matematiği bi halletsem okulda yapıyorum ama denemelerde sorularda olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.