- Katılım
- 22 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 1.508
Parça elbet bulunur. Usta da bulunur. Ancak pahalıdır, piyasa aracı değildir.Parça sıkıntısı derken, sadece orijinal parça takılması, yetkili servisin yetersiz olması mı kastettiğiniz?
Parça elbet bulunur. Usta da bulunur. Ancak pahalıdır, piyasa aracı değildir.Parça sıkıntısı derken, sadece orijinal parça takılması, yetkili servisin yetersiz olması mı kastettiğiniz?
Söylediğiniz değerler uzun yol harici mümkün değil.1.4 I20ye tüp takarsanız kilometrede 1.5 TL yakıyor bizzat kendim denedim ve eğer makyajlı 2023 kasalarını bulursanız en boş paketinde bile kablosuz CarPlay, yarı otonom sürüş, çarpışma önleyici, tabela okuma gibi özellikleri mevcut. Tabi ki bi japon kadar değil ama uzun ömürlü motora sahipler.
Bakimi yapilan motorun sorun cikarma ihtimali dusuk fakat baya titresimli calisan bir motor ve sehir icinde sanilanin aksine cok yakiyor ama uzun yolda hesapli, tek eksisi 1.0 motorlarin genelinde oldugu gibi zorlanmamasi gereken ve bakimi aksatilmamasi gerek bir motor, performansa gelirsek standart kullaniciya yeterli. Esprit paket guzel gozukuyor fakat o butceye cikilinca 2.el 1.5 Corolla cok daha mantikli, evolation daha mantikli gibi clio tarafinda, bazi kronik sorunlari olan bir motor zaten bu segmentte Japon otomobil motorlari haric bir cok motorda kronik sorunlara rastlamak mumkun.Hangi paketi önerirsiniz Clio'nun? Bir de bu TCE motor sıkıntı çıkarır mı yani kronik bir arızası var mı?
Bana da o yüzden Japon otomobilleri daha uygun geldi ama bu bütçeye yüksek km çoğu, 100-150 bin civarı, Corolla için söylüyorum. O kadar para verip yüksek kilometre araç almak da pek içime sinmiyor nedense.Bakimi yapilan motorun sorun cikarma ihtimali dusuk fakat baya titresimli calisan bir motor ve sehir icinde sanilanin aksine cok yakiyor ama uzun yolda hesapli, tek eksisi 1.0 motorlarin genelinde oldugu gibi zorlanmamasi gereken ve bakimi aksatilmamasi gerek bir motor, performansa gelirsek standart kullaniciya yeterli. Esprit paket guzel gozukuyor fakat o butceye cikilinca 2.el 1.5 Corolla cok daha mantikli, evolation daha mantikli gibi clio tarafinda, bazi kronik sorunlari olan bir motor zaten bu segmentte Japon otomobil motorlari haric bir cok motorda kronik sorunlara rastlamak mumkun.
Polo'ya gelirsek segmentinin en kalitelisi ve 1.0tsi motor Clio'nun tce motoruna gore daha puruzsuz calisan ve daha temiz hizlandiran bir motor fakat Polo fiyatlari bana yuksek geliyor.
City sorunsuzluk acisindan iyi olur ama gorunus olarak rakiplerine gore geride ama tabii bu kisiden kisiye degisir.Bana da o yüzden Japon otomobilleri daha uygun geldi ama bu bütçeye yüksek km çoğu, 100-150 bin civarı, Corolla için söylüyorum. O kadar para verip yüksek kilometre araç almak da pek içime sinmiyor nedense.
Honda City nasıl bir tercih olur sizce? Düşük km, bütçeme uygun ilanlar var. İlk araba için uygun olur mu ya da yedek parça durumu nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.