Unutamadığınız bir rüyanızı anlatın

Bir rüyamı daha anlatayım. Yakın zamanda gördüm. Evde yerler hep karınca. Sandalyenin üstündeyim. Evde annem ve babam da vardı. Babam süpürgeyi açmadan borusunu yere sürtüyordu haliyle ölmüyordu karıncalar. Neyse böyle devam ederken birden mutfağa geçtik. Annem babam ben üçümüz sandalyenin üstündeyiz, bir adam vardı. Bize sinirliydi, ceza olarak makasla saçımızın ucunu kesmişti. Çok ucunu ama. Tehdit etti aynı zamanda. Sonra anneme dedim "polise gidelim" diye. Annem "olmaz" dedi. Sonra bir anda ilçenin dışında, etrafta bina yoktu, bizim ev gibi ama büyük olan bir karakola gittik. Karakolda 2 tane boş kiralık oda vardı. Biri büyük, biri küçük. Ortalarında da "KİRALIK" diye tabela vardı. Garip bir karakoldu yani. Polislere ihbar ettik adamı, silahlı bir ekiple bizim eve tam giriyorduk uyandım.
 
Motorsikleten düşüp 2 kilometre uzağa savrulup hiçbir şey olmamamış gibi yürüyerek eve gitmek.(not bunu 6 veya 4 yaşımda görmüştüm)
 
Rüyamda ortaokuldaki bir arkadaşımın merdivenlerden düşüp başını yardığını görmüştüm. Ama rüyam aşırı gerçekçiydi. Sonra ürpererek uyandım çünkü başı bayağı kötü gözüküyordu. Daha sonra okula gittim ve ilk derse girmeden rüyamdaki arkadaşım merdivenden aynı şekilde düştü.
 
Bir kez rüyamda 9 yaşındayım, sözde lanetli bir eve girmişim, hayaletle mi ne güreşiyordum sonra 619 çekmiştim, sonrasını hatırlamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
9-10 yaşındayken rüyamda normal bir şekilde otururken bir aslan gelip dizimi parçalıyordu. Sabah 9'a kadar uyuyamamıştım.
Benim de aslanlı bir rüyam vardı. Küçükken görmüştüm. Minecraft'ta ninjaydım herkesi geçiyordum, sonra aslan kral çıkmıştı, özür dilemiştim, annem babam da bir anda kulenin tepesinde belirip el sallamıştı. Garip bir rüya. Küçüktüm o zaman.
 
Başlıktaki gibi, unutamadığınız bir rüyanız var mı? Varsa anlatın. Okuyayım canım sıkıldı. Absürt olur, korkunç olur, her şey olur.
Benim bir kere sanırım bilgisayarıma korku virüsü bulaştırmışım gece uyanıp ağlamıştım.
 
Ben de anlatayım bari. Küçükken doğal afetlere aşırı meraklıydım, özellikle hava olaylarına. Hortumdur, kasırgadır, yıldırımdır. Neyse bir rüyamda dışarısı aşırı kasvetli, evdeyim, camdan baktım. Dışarıda alevli bir kasırga var, yıldırımlar düşüyor, bir de bizim koridorun 4/3'ü yok, uçurum. Yandan süzüle süzüle balkona geçtim. Evde de tanıdığım herkes var neredeyse. Kalabalıktı. Balkonda da birisi "bak doğa harikası" diye dışarıyı gösteriyordu. Işıklar yere çarpıp yükseliyordu. Ondan sonra da uyandım. Garip rüyaydı. O gün bugündür unutamadım.
Rüyamda sizin telefon konusuna cevap verdiğinizi gördüm.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı