- Katılım
- 10 Aralık 2018
- Mesajlar
- 2.102
- Çözümler
- 2
Futboldan farksız.
Alaka nerede?Futboldan farksız.
Mesajı yarım milisaniye sonra alıntılamak yerine üç saniye düşün.Alaka nerede?
Mesajı yarım milisaniye sonra alıntılamak yerine üç saniye düşün.
Doğrusunu söylemek gerekirse biraz öyle oldu gibiHer gün 20 saat oyun oynamakla e sporcu olunmaz. Diğer e sporcular bile o kadar saat oyun oynamıyordur. Abartmışsın. Sağlıksız beslenme, uyku düzeni dediğin şey ise zaten o adamlar kendilerine çeki düzen veriyordur.
Tamam.
Tamam.
Vallah hocam konunun ilk mesajında yazdığım gibi. Benim bir tek hobim olarak oyunlar var. Bu yüzden ben için en mantıklı seçenekte aslında senin söylediğin gibi E-Spor. Lakin Üniversite falan okuyacağım ve dersler de vasat durumda. Çok yakın zamanda da, 1 2 saat bile oyun oynayamayacağım. Yani bir yandan E-Spor'u diğer yandan dersleri aynı anda yürütemeyecek kadar kötü derslerim.Hocam bu arada siz e sporcu olmak istiyor musunuz Valorant'ta iyi bir yerdeyiz ülkecek, aslında ilerleseniz keşfedilebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.