E-Spor Bir Spor mu, Yoksa Bir Saçmalık mı?

Her gün 20 saat oyun oynamakla e sporcu olunmaz. Diğer e sporcular bile o kadar saat oyun oynamıyordur. Abartmışsın. Sağlıksız beslenme, uyku düzeni dediğin şey ise zaten o adamlar kendilerine çeki düzen veriyordur.

Her gün 20 saat oyun oynamakla e sporcu olunmaz. Diğer e sporcular bile o kadar saat oyun oynamıyordur. Abartmışsın. Sağlıksız beslenme, uyku düzeni dediğin şey ise zaten o adamlar kendilerine çeki düzen veriyordur.
Doğrusunu söylemek gerekirse biraz öyle oldu gibi :D Lakin işte E-Spor'cu olan kişiler değil de E-Spor yolunda ilerleyenlerin belli bir kısmı garipleştirdi durumu ben için.

Hocam bu arada siz e sporcu olmak istiyor musunuz Valorant'ta iyi bir yerdeyiz ülkecek, aslında ilerleseniz keşfedilebilirsiniz.
Vallah hocam konunun ilk mesajında yazdığım gibi. Benim bir tek hobim olarak oyunlar var. Bu yüzden ben için en mantıklı seçenekte aslında senin söylediğin gibi E-Spor. Lakin Üniversite falan okuyacağım ve dersler de vasat durumda. Çok yakın zamanda da, 1 2 saat bile oyun oynayamayacağım. Yani bir yandan E-Spor'u diğer yandan dersleri aynı anda yürütemeyecek kadar kötü derslerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı