iPhone SE 2020 nasıl bir cihaz?

Bu kadar para verip ikinci el almazdım bu bütçede. Ya daha az verip J7 Prime gibi bir şey ya da biraz daha koyup A35 alırdım doğrusu.
Ya da SE 3.
J7 Prime da çok eski kalıyor ya. Bu arada mesajınızı tam anlayamadım. Önerdiğiniz cihazları ikinci elde mi öneriyorsunuz? İkinci el almazdım dediğiniz için soruyorum.
 
Sırf heves atmak için alacak olsaydınız alın derdim ancak uzun kullanım için nasıl bir performans sunar emin değilim. İş görür hani bana kalırsa ama ben 18 senelik telefonla da her işimi görüyorum yani. Benimki çok da kıstas alınabilir bir görüş olur mu emin değilim o açıdan.
 
Sıfır A16 alabilirseniz çok iyi olur.
SE 2020 ve 2022'nin batarya performansı hiç iyi değil. Ekranı da küçük zaten. Iphone alınacaksa en az 16e. O da imkan meselesi tabi.

Mevcut telefonunuzdan, A06 veya A16 gibi bir telefona geçince bayağı fark hissedersiniz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı