iPhone SE 2020 batarya konusunda nasıl?

• Konuyu başlatan Muyan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.403
Merhabalar 29 Ekim'de akşam saatlerinde SE2020 Red 128 GB modelini aldım @Kokona Shiki da diğer konularda da karşılaştık. Ve oda biliyor telefonu saat 02.00 civarı açtım 40'a yakın uygulama WhatsApp yedeklemesi ve iOS 14 güncellemesi yaptım ve 03.58'de şarj %20'ye düştü 30 Ekim'de yani dün telefonu şarjdan %100 aldığımda saat 16.02'ydi ve saat şu an 03.12 şarjım %4 6 saat 1 dk ekran süresi aldım daha da arttırılabilir(sadece Instagram ve Twitter'da dolandım) bence almalısın kamerası özellikle de portre modu cidden efsane 2 arkadaşımda ise iPhone 11 var ve portrelerini karşılaştırdık. Tek kötü yanı iPhone 11'in derinliği çok az daha iyi onun dışında süper diyebilirim sana + olarak ise video performansı harika. Forumdaki arkadaşların da dediği gibi ekran süresini arttırabilirsin. 1821 mAh olarak görme 1 günü geçirtiyor sana telefon. Ve kısaca bilgi olarak Teknosa'dan telefonu aldığımda şöyle bir fırsatla geldiler 1 yıllık çalınmalara kırılmaları karşı garanti ekran koruyucu+kılıf+10000 mAh powerbang 6.100 TL tutuyor bilgin olsun(ben sadece ekran koruyucu taktırdım.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı