TYT
->Tyt matematikten mert hoca 70 günde TYT kampına başla, 345 TYT matematik soru bankasıyla eşlik et. Seviyen çok kötüyse bıyıklı matematik temel atma kampından başlamalısın.
-> TYT Türkçeden hız ve renk paragraf soru bankasıyla rutin oluştur. Dil bilgisinden çıtır çerez konuları hallet.
->Tyt fizikten Özcan aykın veya altuğ güneşin TYT kamplarıyla ilerle, 345 TYT fizik soru bankasıyla eşlik et.
-> TYT kimyadan görkem şahin TYT kampı + orbital TYT kimya.
-> TYT biyoloji için betül biyoloji TYT kampı + biyotik TYT biyoloji sb.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AYT
AYT için vermen gereken en önemli karar ne zaman başlayacağındır, senin derslerinin ne durumda olduğunu bilmediğim için 2 seçeneği de söylüyorum:
1) TYT'yi bitirip AYT'ye başlama:
->Bu şekilde yaparsan AYT'ye geç ama sağlam kafayla başlarsın. Çok risklidir ben şahsen bunu önermiyorum fakat tercih senin.
2) ortak konuları bitirip AYT'ye başlama:
-> Mesela matematikten ilk 12 konuyu ve fonksiyonları bitirdiğin gibi AYT matematiğe başlayabilirsin fakat programına yük bindirir. Düşünme becerin o kadar gelişmediği için zorlanırsın fakat erken başlamanın avantajlarını elde edersin. AYT asıl farkı attırır, AYT adamın dibidir.
Mezun olduğun için günün boş program yap çalışma saatlerini 7-8 saatlere yükseltmeye bak.
Oğuz Ustanın bu playlistini bitir. Kendisi AYT'ye de başladı onu da takip et. Fakat bütün bunları seni tanımadan(seviyeni, dershaneye gidip gitmediğini, maddi imkanlarını) bilmeden yazdım. Kendi süzgecinden geçirip revizyon etmelisin. Bu sınav çalışılmadan kazanılmaz, ne kadar ekmek o kadar köfte tabirinin gerçek olduğu nadir sistemlerden. Eğer yine kafanda soru işaretleri olursa bir etiket kadar uzağındayım.