Erdem camları aç ve eve oksijen girsin sonra tekrar düşünüp yaz.
Zaten bu kişilik kategorize olayı ortalamadır. Her Beta birbirinin kopyası olmaz ama benzer özellikler taşır.Öncelikle kusura bakma bugün epey fazla yazı okudum ve yazdıklarını pas geçtim.
Arkadaşlarında dediği gibi her insan aynı değil olamaz, olmamalı da aynı hareket aynı zevk ve aynı hobilere sahip olsaydık hiçbir gelişim, değişim olmaz herkes aynı şeye odaklanırdı. Din, dil, ırk gibi konularda herkesin farklı özgür iradesi var. Ve kusura bakma bu hafta forumda 1 2 konuna rastladım ve bazı şeyleri fazla dürtüyorsun. Tadında bırakmayı bilmen gerekiyor.
Sesime kötü ve eğitime rağmen asla gelişmez diye diye hobilerin hepsinden beni soğuttunuz ve ben hiçbir şeyde başarı sağlayamam olarak düşünüyorum ve bu fikrimi ne ailem, ne de siz değiştirebilirsiniz.Bunlar bana da soracaksanız saçmalıktan ibaret. Bunu çok düşünürsen kendine zarar verirsin, üzülürsün moralin düşer. Bunun yerine kendine çok iyi hobi edinebilirsin. Kafanı böyle şeylere takma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.