Bir Beta, Alfa olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beta'nın en aşağısı buraya yazmaya bile utanır ogliiim .s.

Ne alaka :D Ne alaka :D Ne alaka :D Ne alaka :D Ne alaka :D

Yahu adama gülücük attın diye engelledi bu kesin "Alfa"dır ne demek ? ahahaha Şaka mısınız siz :D Kendiniz olun, ister gülün ister gülmeyin de böyle artistlik yapacağım diye de öküz olmayın insanlara karşı.

Ciddiyet farklı bir şey, suratsızlık farklı bir şey unutmayın.

Böyle saçma salak şeylerle birbirimizi birbirimize düşürüyor. Ben Elhamdülillah Müslümanım Allah'a şükür. Ben böyle ayrımcılıklara karşıyım. Erkek erkekliğini yapsın, kadın kadınlığını yapsın.

Öncelikle kusura bakma bugün epey fazla yazı okudum ve yazdıklarını pas geçtim.

Arkadaşlarında dediği gibi her insan aynı değil olamaz, olmamalı da aynı hareket aynı zevk ve aynı hobilere sahip olsaydık hiçbir gelişim, değişim olmaz herkes aynı şeye odaklanırdı. Din, dil, ırk gibi konularda herkesin farklı özgür iradesi var. Ve kusura bakma bu hafta forumda 1 2 konuna rastladım ve bazı şeyleri fazla dürtüyorsun. Tadında bırakmayı bilmen gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kusura bakma bugün epey fazla yazı okudum ve yazdıklarını pas geçtim.

Arkadaşlarında dediği gibi her insan aynı değil olamaz, olmamalı da aynı hareket aynı zevk ve aynı hobilere sahip olsaydık hiçbir gelişim, değişim olmaz herkes aynı şeye odaklanırdı. Din, dil, ırk gibi konularda herkesin farklı özgür iradesi var. Ve kusura bakma bu hafta forumda 1 2 konuna rastladım ve bazı şeyleri fazla dürtüyorsun. Tadında bırakmayı bilmen gerekiyor.
Zaten bu kişilik kategorize olayı ortalamadır. Her Beta birbirinin kopyası olmaz ama benzer özellikler taşır.

Bunlar bana da soracaksanız saçmalıktan ibaret. Bunu çok düşünürsen kendine zarar verirsin, üzülürsün moralin düşer. Bunun yerine kendine çok iyi hobi edinebilirsin. Kafanı böyle şeylere takma.

Bunlar bana da soracaksanız saçmalıktan ibaret. Bunu çok düşünürsen kendine zarar verirsin, üzülürsün moralin düşer. Bunun yerine kendine çok iyi hobi edinebilirsin. Kafanı böyle şeylere takma.
Sesime kötü ve eğitime rağmen asla gelişmez diye diye hobilerin hepsinden beni soğuttunuz ve ben hiçbir şeyde başarı sağlayamam olarak düşünüyorum ve bu fikrimi ne ailem, ne de siz değiştirebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı