Simit bile var, Simit Sarayı. Biliyorsunuzdur zaten. Ama NYC bize uzak tabiiki.Olduğunu biliyorum. Long Island'da büyüdüm ancak Türkiye'ye dönmek zorunda kaldık ailemle ufakken Turkish Deli'lerde sadece ben yokum şuanda.
Simit bile var, Simit Sarayı. Biliyorsunuzdur zaten. Ama NYC bize uzak tabiiki.Olduğunu biliyorum. Long Island'da büyüdüm ancak Türkiye'ye dönmek zorunda kaldık ailemle ufakken Turkish Deli'lerde sadece ben yokum şuanda.
Onları bulmak kolay ama lezzeti Anadolu'daki kadar iyi olmuyor bazı şeylerin. Orda olup da Türkiye'de özlenicek tek şey denizdir. Okyanus'un rengi bile bir acayip ve dalgalı. Sörf yapıcaksan cennet o ayrı konu.Simit bile var, Simit Sarayı. Biliyorsunuzdur zaten. Ama NYC bize uzak tabiiki.
Tatile değil de 2 gün sonra, babamın iş amaçlı Türkiye'ye dönmesi gerekiyor, 1-2 gün Türkiye'de olacağız. Babam ile dönüp bi bakarım ne var ne yokEğer Amerika'dan taşınma amaçlı dönersen forumdan toplanıp havalimanında seni bir güzel döveriz ona göre. Tatil için yine gel.![]()
Gündüz olması benim için daha iyi, manzara açısından. Gece birşey belli olmuyor. $AMERICAN$ ekleyebilirsin. Atmaya çalışacağım kardeşim.Güzel fotoğraflar. Teşekkürler. Yarın (size göre yarın) teknoloji mağazasına gidip fotoğraflar atabilir misin? Ayrıca sana ulaşabileceğim bir yer var mıdır? Steam gibi. Arkadaş ekleyeyim. [emoji3]
Arada gel tabi ki.Tatile değil de 2 gün sonra, babamın iş amaçlı Türkiye'ye dönmesi gerekiyor, 1-2 gün Türkiye'de olacağız. Babam ile dönüp bi bakarım ne var ne yok![]()
Kanka orada bir çocuğa sorsan, GTA san Andreas oynamış bilir ben araştırdım bulamadım. Hem küçük bir yer. Yaparsan çok sevinirim.Mesela Türkiye'de etrafı çekerken, biri denk geliyosa ve kendini çektiğini zannediyorsa -neyi çekiyorsun, diyip yanına da argo kullanıyor-, ama Amerika'da etrafı çekerken biri seni görürse kendini çektiğini zannederse, poz veriyor, hatta selfie çekilmek istiyor, bir keresinde, Los Angeles'ta fotoğraf çekerken güzel bi bayan vardı önümde ve giyinme şekli biraz açıktı, onu çektiğimi zannetmesin diye biraz dikkatli davranırken, heey sweetie, can ı take a selfie with you demesin mi, Türkiye'de alışık değiliz böyle şeylere, Türk kızlarını bilirsiniz, havalıdırlar.. Ha bu arada hat olarak AT&T kullanıyorum.
Gerçekteki adresini biliyorsan ver gideyim, yakın zaten Los Angeles, 1 saat felan. Ciddiyim bu arada giderim. Technopat Sosyal'de ki kardeşlerim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.