Technopat Sosyal Hakkındaki Düşünceleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Technopat Sosyal, katı kuralların barındırılmış olduğu bir ortam. Yazdığınız her şey harf harf inceleniyor. Gereksiz mesajlardan tutun da yazım yanlışına kadar ceza alabiliyorsunuz. Kuralların bir kısmının gereksiz olduğunu söyleyebilirim. Bu kurallar olmasaydı, Technopat Sosyal bu kadar kaliteli bir forum olamazdı. Kişiye düşen, yaptığı hatayı bir daha tekrarlamamaya gayret göstermektir.
  • Technopat Sosyal üzerinde her gün yeni konular açılıyor. Bu konulara cevap verebilirsiniz. Veya kendiniz bir konu açabilirsiniz. İki tarafa da destek sağlanmış durumda.
[/QUOTE]
Merhaba ben çok acı çekiyor çünkü yurt dışında doğdum ve burda büyüyorum. Türkçe kuralları bilmiyorum ama elimden geldiğince iyi yazmaya çalışıyorum. Biraz acı olsada ileride oldukça işime yarar bence. Bazı kurallar can sıkıcı ama genellersek oldukça güzel bence. Iyi geceler.
 
Yazım hatası olan mesajın alıntılanmasının ceza sebebi olması saçma. Artık birkaç kelimeyi yanlış yazınca ceza vermek yerine düzeltmeye başladılar, olması gereken bu bence.
 
Yeni gelenlerin, ilk defa konu açarken kuralları fark etmeden yaptıkları yazım hatalarından dolayı 1 günlük engel atılması çok katı bir kural. Bunun esnetilmesini düşünüyorum.
 
Bazı insanların ne acayip dertleri varmış yahu? Kuralların katı olmasından gayet memnunum. Bizim milletimize tolerans verilmemeli aksi takdirde sapıtıyoruz. Kendim ceza yediğim zaman acaba ne eksiğim varmış diye kontrol ediyorum ve bir dahakine daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Yazım yanlışı olan yazıyı alıntılama cezası alanların şikayet ettiğini görüyorum, kurallarda hataları çoğaltmamanız gerektiği yazıyor? Kuralları okumadıysanız yönetimin bir suçu yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazım kurallarının çoğunu burdan alıştım neredeyse ama maalesef nefret ettiğim bir ceza yeme sistemi var. Yazım yanlışı olan cümleyi alıntıladığımız da ceza yiyoruz. Sosyal üyelerine gelirsek herkes birbirine elinden geldikçe yardım ediyor zaten. Moderatörler iyi herkesin en iyi olduğu noktalar var. Örneğin @GCN monitörlerde @Akif moderatörümüz Playstation 4 konusunda çok yardım ettiğini gördüm. Bir aralar yalan konular artmaya başlamıştı. Örneğin 20 bin TL PC toplama gibi gibi. Neyse ki azalmaya başladılar. Yani kısacası sosyal gayet iyi ortam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı