- Katılım
- 15 Şubat 2016
- Mesajlar
- 1.041
- Makaleler
- 7
- Çözümler
- 6
Recep abi anten gelince modem (arayüz dahil) ve anten (kurulum dahil) detaylı inceleme video'su yaparmısınız. 
Modemin modeli nedir tam olarak?
Recep abi anten gelince modem (arayüz dahil) ve anten (kurulum dahil) detaylı inceleme video'su yaparmısınız.![]()
Anten yerine güçlendirici almanız daha iyi olmaz mı? Ben şahsen pttcell için kullanmaktayım. İyi tarafı hız artıyor hem de baya artıyor. Kötü tarafı ping yüksek oluyor. 150-200 falan. Ayrıca sizin o cihaza takacağınız anten ne tür acaba? Yagi, panel, çanak, omni vs..Huawei B618s-22d yanlışım yoksa.
Söz veremiyorum ama yapmaya çalışacağız.
Bunları görünce üzülüyorum, İzmir'de yaşıyorum, upload 5mbit.Bunu burada kullanacaksın kiii) (Şırnak Merkez) @Recep Baltaş
Hız mükemmel yaBunları görünce üzülüyorum, İzmir'de yaşıyorum, upload 5mbit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.