Tanzim satış kuyruğunda öfke

Sikinti etmeyin bunu kendinize, zaten istesem de oy kullanamiyorum :)
Ayrica hicbir siyasi partiyi ya da hareketi ömrüm boyunca desteklemedim, kötünün iyisi diye savundum sadece. En önemlisi ESP üyesiyim buyrun sizi de üye yapalim :)
Sıkıntı etmiyorum. Sadece belirtmek istedim. Ülkede bir şey değişeceği yok zaten. Eskiden kafama takardım böyle şeyleri. Ülke ne olacak ne yapacağız diye. Artık sadece kendime bakıyorum. Kimin umrunda? Zaten iş işten geçti. Bunlar gibi en az 5-6 milyon göç aldık ve her gün doğurmaya devam ediyorlar.
 
Şahsi görüşüm Türkiye'de yaşamayan insanların oy kullanmaması. Sadece belirtmek istedim. Umarım desteklediğiniz siyasi harekat kazanır ve ülkeye istediğiniz demokrasiyi getirir. ( Böyle bir siyasi harekat olduğuna inanmıyorum) Videoya gelince her gün sokakta gördüğüm adamlar işte. Alıştık artık.
Türkiye'de yaşayanların verdiği oyu da görüyoruz bir taraftan, aha tanzim satıştakilere bak, adamlar krizin içindeler ama kurdukları ütopik hayal dünyasında, kutsal insana yapılan düşürme operesayonu gibi görüyorlar. Bunlar yabancı ülkede yaşamıyorlar ama beyinleri çok uzak ülkelerde yaşıyor anlaşılan.

Venezuela gibi olmamız içten bile değil, benzerlik çok fazla, hepsi liderlerini halk kahramanın gibi görüyor ama sonuç ortada. Umarım o dürüme düşmeyiz ama görüne köy aha orada...
 
Türkiye'de yaşayanların verdiği oyu da görüyoruz bir taraftan, aha tanzim satıştakilere bak, adamlar krizin içindeler ama kurdukları ütopik hayal dünyasında, kutsal insana yapılan düşürme operesayonu gibi görüyorlar. Bunlar yabancı ülkede yaşamıyorlar ama beyinleri çok uzak ülkelerde yaşıyor anlaşılan.
Konu oyun kime verildiği değil. Konu farklı yerlere çekilmesin. Sadece belirtmek istedim. Bence hiç uzatmayalım, zira başlıkla alakası yok.
 
Artık sadece kendime bakıyorum.

O daha da kötü, sadece kendinize bakarsaniz kendiniz kurtulursunuz :)
Kisa bir örnek :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonuna kadar izleyin :)
 
İrfan Değirmenci değil mi bu? Kanal D sabah haberlerini sunan kişi. Sanırım görüşü yüzünden kanaldan ayrıldı. Ülkedeki adaleti buradan görebilirsiniz.

Konuya gelecek olursak vatandaş sinirli, çok yaklaşmayacaksın :) İrfan Değirmeci de olsan yemiyor bu ülkede.
 
Ülkeye bir göç aldık almaz olaydık. Kendi ülkemde mülteci gibi hissediyorum kendimi. En basitinden sokaklarda o kadar ipsiz sapsız adam sayısı arttı ki, acaba kız kardeşim işten sağ sağlim gelecek mi? Önünü birisi kesecek mi diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden bazı zamanlar onu gidip kendim alıyorum işten. Böyle mi olmalı? Hep tereddüt içinde, diken üstünde mi olmalıyız elin ne olduğu bellisiz işsiz güçsüz sokaklarda dolaşan ülkesini savunacak yüreği bile olmayan, kadınlarından bile önce Türkiye sınırına koşan erkek müsvetteleri yüzünden? Gerçi kadınlarınında erkeklerinden geri kalır yanı yok maşallah. Bizimkiler 9 ayda doğururken bunlar 6 ayda bir 4-5 tane birden çıkarıyor. Bir hastaneye gidiyorum %70 göçmen var şaka gibi. Denizi sevmem fobim olduğundan dolayı ama yazın Mersin' e falan gittiğimde sahil kenarında dolaşmaya çıkarım ablamla akşamları. En son gittiğimde manzara korkunçtu. Denizde balıktan çok suriyeli yüzüyordu. Ellerinde bira denilen zıkkım ile içip içip oradan oraya arapça şeyler söyleyip yürüyorlardı. Teşekkürler güzel ülkemin güzel insanları, oy vermeye devam. Bu kafayla devam edin iktidar devam etsin ama sonra " Pozordo soğonon koloso 7 loro olmoş, soğon okmok bolo yoyomoyocoğoz ortok" diye de ağlamayın. Her şey müstehak!
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı