İlginç huylarınız ve tikleriniz

  • Konuyu başlatan Juke
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 4B
Kaldırımda karolar vardır bilirsiniz. Ama bunlar 4 5 çeşit kimi 2x1 dikdörtgen,kimi 1x1 kare,2x2 kare ve ben bunların kenarlarına basmadan yürümeye çalışıyorum bazen istemeden oluyor. Kalabalık bir caddede insanlar fark etse garip olurdu. Bir tane daha var buna benzer. Okulda basket sahasının köşeleri arasında hayali köşegenler varmış gibi düşünüyorum ve o köşegenlere basmamaya çalışıyorum. Bu daha çok oluyor diğerine göre.
 
Bilgisayarı her açtığımda program ve güncellemeleri kontrol ederim . Birde fare işaret gölgesinin açık olduğundan emin olurum . Aynı zamanda birde gelişmiş sistem ayarlarına tıklayıp oradaki tikin en iyi görünümde olup olmadığına bakarım . Bunları her zaman yapıyorum 😀
 
Ayaklarım toza çok hassas. Ayakkabımın içine veya çorabıma hafif toz değsin ayakkabıyı yıkamadan rahat edemem.
El baş parmağım bir parmağıma değerse diğer üçüne de değdirmem gerekiyor. Diğer üçüne degdirene kadar rahat edemiyorum.
 
Bilgisayarı her açtığımda program ve güncellemeleri kontrol ederim . Birde fare işaret gölgesinin açık olduğundan emin olurum . Aynı zamanda birde gelişmiş sistem ayarlarına tıklayıp oradaki tikin en iyi görünümde olup olmadığına bakarım . Bunları her zaman yapıyorum 😀


Güncellemelere bakmak bence tik değil.
 
Merhaba. Arabamım lastiklerinin mutlaka ama muttlaka sürekli siyah renkte görünmesidir, arabanın dış temiziliği ve cilasından bile bu benim için çok büyük önem taşıyor. bu belki en kötü olan bir huyumdur. Yani araç lastiklerinin siyah, doğal rengini kaybedip mat görünmesine en fazla 1-2 gün dayanırım, dış havadaki yağış, kar, vb. diner dinmez lastik parlatıcısı, siyahlaştırıcısı spreyle bu matlığı veya kötü, açık renkli olan görünümü mutlaka gideririm.

Bir de kendi araç motoruma yaptığım özel bakım konusunda da çok hassasım. Zararlı bir tikim yok diye biliyorum. Ama gözlerimi çok fazla yorunca (bedensel yorgunluk + göz yorgunluğuyla) gözlerim bazen seğirebilir, hepsi budur. Kolay gelsin.
 
Tırnağımın yüzeyinin ( üst kısmının ) çizilmesine dayanamıyorum. Bir de bir tablet, telefon, televizyon vb. gibi aletlerin ses seviyesi eğer kısacak isem kesirli olacak. Misal günümün uyumadan önceki son 3-4 saatini tablete bakarak geçiririm. Tablette toplam 16 ses seviyesi var. Bu ses seviyesi kesinlikle tekli sayı olamaz. Ve sıkıntı olan ise şu ;
telefonumda toplam 15 ses seviyesi var :( Bu yüzden telefonum genelde sessizde değil ise 14 ses seviyesindedir.
 
Sosyal alemde de bende senin gibiyim. Arkadaşlarımın yanında çok konuşurum hatta susturmak için bana şakadan vuran bile olur ama sosyal medya da ağır başlı birisi. Sosyal alem bana biraz insanların artık ego kastığı bir yer olarak geliyor.
Sosyal medya'da değil her zaman ağır başlı olması gerekir 1-2 ay önce bende böyleydim sonra kendimi şartlandırdım; komik bir şey olunca hafif bir gülümseme yapıyorum ha yaşıtlarımın hepsi ağır başlı değil kızlar bile herkese sarılıyorlar "eheheh canım kankam" diyorlar erkeğe bile ondan sonra ciddi olacağım diye şartlandım ve insanların size bakış açısı değişiyor daha çok kayde alınıyorsunuz iyi ki'de böyle olmuşum insanlar size davranırken 2 kere düşünüyor size de öneririm.
 
Şaşıracaksınız ama herhangi bir şeyle 100 e kadar sayma takıntım var.
Mesela dişlerimi birbirine vurunca 10 dudaklarımı da kapatınca 10 geliyor. Bunu 5 kere yaparak 100 e tamamlıyorum.
Yolda yürürken her adımım 2 sayı ve yine ben 2 şer 2 şer 100 e tamamlamaya çalışıyorum. Ama farklı renge bastığım zaman sıfırlanıyor tekrar başlıyorum.
Daha neler neler var bir bilseniz !
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı