Ambulansa Yol Veriyor Musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Direkt araba ve ehliyetlerine el koyup, ömür boyu trafikten men etmek lazım. Arabalarını da hurdaya çevireceksin ki akıllansınlar.
 
Her birey ambulansa yol vermekle yükümlüdür. Ambulans boş olup olmaması farketmeksizin yol verilmelidir. Boş ambulans hastaneye kısa sürede ulaşmalı hastanede beklemelidir. Acil müdahale gerektiren çağrı alındığında mümkün olan en kısa sürede yardım ulaştırmalıdır. Modern toplum ile modern olmayan toplum arasındaki en büyük fark ceza kesilmesine gerek kalmadan kurallara uyan bireylerdir. Kurallar ceza kesildiği için değil zorunlu olduğu için uyulmalıdır. Ambulansa yol vermeyen biylere kızdığım gibi özellikle trafik polisinin kurallara uymamasına da karşıyım. Amsterdam da yeşil ıışık yanmadan yaya karşıdan karşıya geçmez. Modern toplum olmanın belli başlı getirisi vardır. Tek bireyle modern olunmaz toplumun çoğunluğu bu bilince sahip olsaydı trafikte kavga da olmazdı emniyet şeridini işgal eden bireylerde.
 
Ambulansın içi boş olsa bile yol verilmelidir. Zira sadece dışarıdan hastaneye taşınmıyor. Hastaneden diğer hastanelere ya da eve de yolcu nakli gerçekleşiyor ve bu insanların bir an önce işlerinin halledilmesi gerekiyor.

Ambulansa ve diger oncelikli araclara yol vermeyen de, arkasına takılıp cakallık yapan da karaktersizdir.

Bu kisilere sozum, yasattıklarını yasasınlar. O zaman daha iyi anlarlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı