Ambulansa Yol Veriyor Musunuz?

Vermez olur muyuz hiç, elbette veriyoruz. Hatta ambulansa yol vermesini bilmeyen sürücülerin kusurunu kapatacak bir konum tercih ediyorum ki bekleme yapmasın 112 aracı. Kaldırım vs görmez gözüm, yükseltiye çıkıyorum şehir içi 112'ye denk gelirsem.

Bazı yollar gerçekten fermuar yöntemiyle bile 112'ye yol verilemeyecek kadar dar tasarlanıyor.

Arabada gidiyorsun arkandan deli gibi sirenleri çalan bir ambulans var, içinde ki belki sen yol vermezsen 150-20 saniyeden dolayı ölecek. Ambulansa yol vermeyenlere potansiyel katil olarak bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki veriyoruz. Hatta yol verirken kırmızı ışıkta geçtiğim için ceza bile aldım:) Bildiğim kadarıyla siren çalmıyorsa bile alarm ışıkları yanıyorsa vermek mecburi diye biliyorum.

Yol vermeyenlere Anime'lerdeki gibi ışıklı uçan tekmeyle giresim geliyor:)

tumblr_nece2jUD3p1tsd042o1_500.gif

Yol vermem mi, kaza bile yaptım yol verirken, başka araçla. Detaylar önemli değil, önemli olan ambulans'ın hızlı bir şekilde hastaneye ulaşması.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı