Çözüldü CS:GO'dan Sebepsiz VAC Ban Yedim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan Demirkıran

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
31 Aralık 2018
Mesajlar
3.962
Çözümler
22
Counter-Strike Global Offensive adlı oyundan hile kullanmama rağmen VAC ban yedim. Ticket attım ama kaldıramayız diyorlar. Benim onlarca oyunum var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CS:GO da yediğin VAC diğer oyunları oynamanı engellemez. Onun dışında CS için yeni bir hesap alabilirsin.
Bunu çoğu kişi söylüyor ama doğru olmadığını biliyoruz. VAC ban yiyenlerin büyük bir çoğunluğu hak ettiği yani hile yaptığı için yemiştir. Siz hile yapmış olmasanız bile arkadaşınız hesabınıza girip hile yapmış olabilir. Yani hesabınızı kimseyle paylaşmayın.
 
CS:GO da yediğin VAC diğer oyunları oynamanı engellemez. Onun dışında CS için yeni bir hesap alabilirsin.
 
Çözüm
Counter-Strike Global Offensive; Adlı Oyundan hile kullanmama rağmen, Hile VAC yedim ticket attım ama kaldıramayız diyorlar. Benim onlarca oyunum var.
Valve ekibi kaldıramayız diyorsa, biz bir şey yapamayız.
 
CS:GO asla ama aslaa çok emin konuşuyorum haksız yere ban atmıyor. Ben bir ton hesap ile oynadım bir ton report yedim. Bir tane VAC yediğimi bilmiyorum.
 
Bu cümle yapısını düzenleyen moderatör beyciğimin galiba kafası şu aralar dalgın.
Bu, bugün gördüğüm 2. hatalı cümle düzeltme.

Sanırım hesabınız gitmiş, artık yapılacak bir şey yok. Başka bir hesaptan yenisini almanız gerekecek :(
 
Counter-Strike Global Offensive; Adlı Oyundan hile kullanmama rağmen, Hile VAC yedim ticket attım ama kaldıramayız diyorlar. Benim onlarca oyunum var.
Eski hesabımda hile kullanımından ban yedim (kullanmıştım), 1-2 ay bırakıp yine başladım, rank falan kastım baya oynuyordum (6-7 tane bıçak alıp satmıştım), bıçağımı PC toplamak için satmıştım, aradan yine 1-2 ay geçtikten sonra bıçak aldım. Aldığım gece ban yedim, sebebi: eski ban yiyen hesabımda kullandığım telefon numarasını yeni hesabımda kullanıyor olduğum içinmiş. 6 Aydır uyarı yok, ban yok, bıçak alınca banlanıyorum. Talep açıp hile kullanmadım ama hile kullanmış ve ban yemiş gibi gösteriliyorum falan yazdım, otomatik mesajla yanıtlayıp geçtiler. İlgilenmiyorlar ve açmayacaklar, 4-5bin liralık envanter ile o kadar emek çöp olunca insan üzülüyor. //Yeni hesabımda hile kullanmamıştım
 
Hile yapmayan kullanıcılar ban yemiyor. VAC banı eğer bir hata sonucu verildiği tespit edilmezse hiçbir şekilde kaldıramazsınız. Ayrıca bıktık artık, oyun zevk vermekten fazla sinir ediyor. Her rütbede hile çıkıyor karşıma, berbat bir durum. Kullanmayın artık şu hileleri!
 
Artı -1 Eksi
Config dosyalariyla oynamak, illegal config ayarları, skin changer, genel olarak 3. Parti yazılımların kullanımının hepsinden VAC ban yersin. Bunlara dikkat et. Sana oyunda bir tık avantaj sağlayan küçük şey bile ban sebebidir unutma, sadece wh aim mevlana hileler değil ;)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı