YouTube kanalımın abone sayısı artmıyor

Insanlar sevmiyor, içeriklerini veya yaptığın işi beğenmiyor ise abone olmaz. Montaj yok, ses kalitesi kötü ve patlama yapıyor konuşurken "Abone olana Abone olurum" gibi saçma şeyleri de yapma. gidip başkasının kanalının altına "Bana abone olun beraber abone olalım gibi reklam yapma işe yaramaz gelişmez kanal öyle anca 1000 abone olur izlenmen 10-20 olur kendini tatmin edersin
 
Hocam alınma ama şöyle 5 dakika kadar videolarına baktım, diksiyon olarak çok kötüsün, sadece sesini dinleyerek insanın uykusu geliyor, bende videolardan önce git akıcı bir şekilde konuşmayı öğren, diksiyonunu düzelt, hayatın her yanında yardımı dokunacaktır.
 

Çekimleri DSLR kullanarak el yordamı ile yaptım biraz da sabit çekim var. Sesimi galiba telefonla çekmiştim. Ama açılar felaket. Buna rağmen izlenme sayısı iyi. O bilgisayarı araştıran bi kaç kişiyle de mesajlaştım. Bu iş için oturtulmuş bi çekim kalıbı ve işleme kalıbı gerekli. Yoksa asıl işi video prodüksiyon olmayanların ekstra zaman ayırıp uğraşılmış bi kurgu çıkarmaları zor. Ayrıca konuşan kişinin diksyonu ve ses çekim kalitesi çok önemli. Ben topluluk önünde konuşmaktan kaçınan birisiyim. Belki yenerim diye bu işe giriştim açıkcası ama pek iyi gitmiyor işler.
 
Daha Güzel oyunların videolarını çekmelisin :/ İnsanların izleyeceği oyunlar (Gta5 CS:GO Fortnite vb.)
Bilgisayar kaldırmıyor. Abimin pc den no mans sky çekeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben bu videoyu izledim. Neden montaja ihtiyaç duyuyorum? Kanalımı inceleyip analiz yapar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı