İstanbul Üsküdar'daki Arap Bolluğu

Arkadaşlar neden ''arap-suri suri''lere karşı bu kadar ön yargılıyız? Düşünün Almanya'da Türklere aynı şekilde davranılsa hoşumuza gider miydi? Onun için ''suri suri''leri bağrımıza basıp... Şaka ule, şaka. ''arap-suri surilere'' köküne kadar ojeni. 🤭
 
Screenshot_20190913-221912.png
Screenshot_20190913-221923.png

Durumu özetliyor gibi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20190913-221923.png
    Screenshot_20190913-221923.png
    209,5 KB · Görüntüleme: 39
İnsan gibi dursalar neyse de, bize genelde beş para etmez mağara adamları denk geliyor. Genelleme yapmayı sevmem, fakat arap milletinin geneli arızalı.

Nasıl bazı Türkler yurtdışına çıkıp milletin huzurunu kaçırıyorsa, kural tanımamazlık, taşkınlık, soytarılık yapıyorsa bunlar da öyle.

Uzun adamın Türk milletine bulaştırdığı en büyük virüslerden biri oldu bu mesele. Umarım mutludur.
 
Hocam paraları batsın ya. Hani dükkanlara yazarlar ya evcil hayvan giremez falan diye, ülkenin sınır kapısına da Arap ve Suriyeli giremez yazacaksın. Milletin huzurunu kaçırıyorlar, etrafı yerle bir ediyorlar adam gibi dursalar tamam diyeceğim de bırak gelmesinler ya. Bunlar geleceğine başka ülkelerden gelsinler ya en azından insan gelsin. Arada sırada Çinli veya başka ülkelerden turist olarak gelmiş insanları görüyorum, adamlar efendi efendi geziyorlar, fotoğraflarını çekiyorlar sakin sakin konuşuyorlar, insan gibi davranıyorlar sıfır zararları var. Bunlar böyle değil ki.
Orası öyle. Paradan önemli değerler de var. Huzuru kaçıran elemanlara ''turist'' demek yakışmıyor. Biz de turist olmasak, tamam diyeceğiz.
 
Ulus devleti olduğumuzu unuttuk, maalesef Türk insanı kolay unutuyor. Süregelen 18 yıllık hataları ağır bedellerle ödeyecek olanlarda biziz.
 
Keşke tek Üsküdar'la sınırlı kalsa Beşiktaş, Büyükçekmece, Avcılar, Bakırköy sahillerine ne zaman gitsem istila edilmiş durumda... Esenyurt, Bağcılar, Aksaray, Taksim bunlar yüzünden Vatikan gibi ülke içinde ülke gibi oldu. Sonunda 6-7 eylül olayları gibi bir olay yaşanmadığı sürece saydığım yerlerin demografik yapısı günden güne bizden uzaklaşacak görünüyor.
 
Artık konu Suriyelileri aşmış, Araplara ulaşmış durumda. Özellikle Kız Kulesi'ne giden sahil yolunda 10 kişiden 6'sının Arap olduğunu gözünüz kapalı anlayabiliyorsunuz. Sahilde de oturup kahve içecek bir tane düzgün mekanı yoktur. Gördüğüm kadarıyla hepsi yine Arapların bol bol sevdiği ''keko'' nargile cafelerden oluşuyor. Bazen Türkiye'de miyim ben diye sorgulamıyor değilim kendimi.

Dikkatimi çeken tek şeyi, arabası olmayan için ulaşım imkanların yüksek olması. Bunun dışında pek ısınamadığım ilçe. Kadıköy daha eğlenceli, Kadıköy'e gidin. ^^
Allah kürtlerinde, kekolarında, araplarında, suriyelilerinde, yumuşaklarında belasını versin. Türk'ten fazla her türlü kesim var memlekette.
 
Allah kürtlerinde, kekolarında, araplarında, suriyelilerinde, yumuşaklarında belasını versin. Türk'ten fazla her türlü kesim var memlekette.
İşte bu yüzden genelleme yapmaktan kaçınıyoruz. Şimdi benim bir akrabam arap veya kürt kökenli olabilir. Sanada yurtdışındakiler kendi ülkelerindeki birkaç gevşek türk yüzünden bütün türklerin allah belasını versin tarzı bir cümle kursa, o lafı sen de üstünde alınırsın çünkü türksün. Ama sen o ülkeye bile gitmedin. Bunun yerine şöyle demelisiniz: Allah Türkiyedeki bütün arızalı Arapların, Terör estiren kürtlerin, adam öldüren kekoların belasını versin. Yumuşakları neden sevmiyorsunuz anlamadım. Gaga bulut ve Kerimcan Durmaz'ın yaptıklarından bahsediyorsanız onlar 2 kişi. Ülkede 1000 tane senin tabirinle yumuşak var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı