2. Dünya Savaşı'nı Naziler kazansaydı

Türkiye'de yaşayan..
Turk insani sevecen ve hosgoruludur. Bizde ki misafirperlik dunya da hicbir millette yok. Bizim insanlarımızdan Mevlana ve Yunus Emre gibi insanlar çıkmış. Türklerin tarihte soykırım yaptığı görülmemiş. Almanlardan ne çıkmış? Hitler. Ama o diktatördu halk ne yapsın ayağı yapmayın. Türklerde de çok diktatör çıktı. Ama halk soykırıma yanaşmadı hiçbir zaman. Demek ki bazı milletlerin kanında var.
 
Alman “saf ırk” olmayıp, keşke kazansaydı diyip hatta nazizmi destekleyenler nasıl bir ruh hali yaşıyor merak ediyorum. Zaten kazansalardı diye bir ihtimal hiç olamazdı, hastalıklı düşüncelerle dünyayı kaosa sürüklemeye çalışacak her güç bir şekilde yokedilir, neticesinde doğu ve batıdan tost oldular.
 
dedi Türkiye'de yaşayan...
Bunlara sorsan sabaha kadar Hitler, Stalin gibi milyonlarca suçsuzun katilini över :) En acımasız, en kaba, en pis milletlerden biridir. Bizim tarihimizden kimler gelmiş kimler geçmiş bir araştır. Atatürk gibi lideri olan bir milletiz her şeyden önce, bu bile övünmek için yeterli bir kaynak.
 
Naziler zamanında toplama kamplarına gönderilen tek millet Yahudiler değildi. Zenciler, çingeneler, genetik bedensel özürlü hasta engelliler vs.de gönderiliyordu. Burdan yola çıkarak sıranın diğer milletlere ve Türklere geleceği kesin gibi. Ama kazanmış olsa bile o şekilde zalim bir yönetim asla uzun ömürlü olmazdı.
Bu arada sınırımızın dibinde millet birbirini yerken, dünya birbirine girmişken ve her iki tarafın uçakları vızır vızır üstümüzden geçerken ülkemizi ikinci dünya savaşına sokmamayı başarmış İsmet İnönü'nün ruhu şad olsun. Savaşa girmiş olsaydık muhtemelen bugün bu ülke yoktu. Rahmetli babaannem anlatırdı o günleri. Karartmalar, uçak sesleri, sürekli radyo açık, "ha girdik ha girecez" diye savaşa dahil olacağız korkusu... O yüzden bugün İnönü'ye söven bir hain görürseniz ağzına iki tane çakın.
 
Muhtemelen şuan mezarda olacaktık çünkü Nazilerde bir kavram vardır Almanlar en üst sınıftır ve bir Almanın nasıl olduğunu söyler.
Gerisi ya sabun ya da mezarda olacaktı.
 
Böyle olurdu:

Hallo! Wie Heißt du?
Hi! Ich Heiße Jack.

Wie geht es dir?
Gut, danke.


Auf Wiedershen
Auf Wiedershen.

Ya da

Rip
Jack

1936-1948

Veya daha da kötüleri.
 
Bazı arkadaşlar şaka yapıyor sanırım? O dönemde insanlardan sabun yakıyorlardı. Japonlar insanları diri diri fırınlarda yakıyordu.

Hitler, bir şekilde savaşı götürebilirdi. Avrupa ele geçtiğinde İngilizlerin çıkarma yapacak gücü yoktu. Rusya'daki doğal kaynaklara sahip olsalardı her şey değişirdi. Sen eğer korkunç bir üretim gücüne sahip ülkeyi karşına alırsan o savaşı başlamadan kaybedersin. Savaşın seyrini değiştiren de Amerika'nın savaşa girmesidir.
 
Bunlara sorsan sabaha kadar Hitler, Stalin gibi milyonlarca suçsuzun katilini över :) En acımasız, en kaba, en pis milletlerden biridir. Bizim tarihimizden kimler gelmiş kimler geçmiş bir araştır. Atatürk gibi lideri olan bir milletiz her şeyden önce, bu bile övünmek için yeterli bir kaynak.
Orta Çağ'a ya da Cermen Kavimleri'ne kadar geriye gidersen doğru da söylediğin, Rönesans'dan beri bilim ve sanata inanılmaz katkıları olmuş bir millete kaba ve pis demek, senin içerisinde bulunduğun cehaletin korkunç boyutlarını gözler önüne seriyor. Hitler salağını tabii ki yine aynı Almanlar destekledi ama 1.Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa'da yüzüne tükürülmeyen, cezalandırılmış ve onurları kırılmış oldukları için desteklediler. Alman bile olsan, sıra dışı koşulların altında olduğun zaman hataya düşüyorsun. İşte bu yüzden Müttefikler, 2.Dünya Savaşı'ndan sonra ilkinin aksine Alman halkını cezalandırmadılar. Atatürk gibi bir kurucu babamız olduğu için tabii ki çok şanslıyız ve ne kadar övünsek azdır orası ayrı. Fakat senin ülkenin bugün %10'u belki Atatürk'ün ne demek istediğini anlamıştır. O anlamayan %90, bugün bu ülkenin bu rezil kepaze halde olmasının sorumlusudur. Bizim tarihimizden de işe yarar (sanat ve bilime değer veren, entelektüel) bir Fatih vardır bir de Atatürk. Araştır dediğin tarihi gel ben sana öğreteyim. Sonuç olarak Almanlar, muasır medeniyet seviyesinde (Atatürk'ün emir ve işaret ettiği) bugün dünyanın en üst sıralarında yer alırlar. Almanlar için söylediğin kaba ve pis sıfatları, içerisinde bulunduğun cehaletin yansımasıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı