Protein Tozu mu? Et mi?

Bir gıdacı olarak, bu cümleyi kınıyorum. Elde veri yok, araştırma yok referans yok ama akıl vermeye gelince herkesin eli açık!
Yok doğru söylemiş doğal et bulabiliyorsa ne güzel bizim yediğimiz etlerin hepsi işlemden geçiyordur tozda aynı şekilde doğal birşey kalmadı
 
Dediklerinizde haklısınız ve evet artık et de işlemlerden geçiyor ancak en azından katkı maddesi pek katılmıyor en azından tatlandırıcı vs yok belki koruyucu antioksidanlar katılıyor olabilir yinede en sağlıklısı doğal beslenme belki sadece haftada 4 gün spor olduğu için antrenman sonrası bir küçük ölçek protein tozu alınabilir bu şekilde düşünüyorum.
Gut hastalığını yakalanma aman dikkat. Bencede et ama.
evet sürekli kırmızı et tüketiminde dikkat edilmesi gerekir günlük protein ihtiyacını aşmamak gerekir sanırım bu şekilde bunun önüne geçilebilir diye düşünüyorum
 
Bir gıdacı olarak, bu cümleyi kınıyorum. Elde veri yok, araştırma yok referans yok ama akıl vermeye gelince herkesin eli açık!

Verimiz koskoca Prof Canan Karatay :) Siz ondan daha mı iyi bileceksiniz. Ne demişti toz haline gelen herşey denaturedir toksiktir. Protein tozları trans yağ içerir vs vs :)

Biri de alıp içinde ne var diye laboratuvarda analiz ettirip sonuçları gösteremez mi ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı