IPhone 6S Plus vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

128 GB depolama olsaydi 6s Plus derdim ama 16 GB iPhone almak bir sacmalik olur, malzeme kalitesi dışında normal kullanıcı icin Redmi Note 8 Pro daha iyi (yaşı gibi etkenlerden dolayı, 6s’lere çamur atmayacağım, performanslarına hayret ediyorum bir türlü eskimedi gitti ama on kamera tam bir facia).
 
Örneğin bu 6s Plus’un on kamerası ile çekilmiş bir AirPods kutusu ama bende dahil olmak üzere kimsenin ne olduğuna anlam verebileceğini düşünmüyorum çok (site dışı kaynak kullanacağım ama mobilden nasıl fotoğraf atarım bilmiyorum) Hızlı Resim - B2E328D7 C83A 4F4B 8E9B 36E1Bcd3F282
@SaviorAngel™ çamur atılacak bir durum yok. Telefon 5.yılına giriyor. Yaşlandı ve emekli olma zamanı gelmeye başladı artık. Bunun kadar normal bir durum yok. Teknoloji çok hızlı gelişiyor.
Onun icin demedim, çok kişi var bu tarz (s7, 6s vs) cihazlara çöp muamelesi yapan, bence de alınması saçma yenisi daha çok işinizi görecekse ki çoğunluğun isini en yeni teknoloji görür (normal olarak) .
 
telefon eski evet fakat hala speed testlerde gayet iyi durumda, bataryası çok iyi 6s plus'un. bence çok bir beklentiniz yoksa pişman etmez sizi. zaten ios13 güncellemelerinide alıyor, gayet performanslı bir cihaz bence. app store'daki bütün uygulamalara erişiminiz olur.
 

Geri
Yukarı