Kâbus gördüğüm için uyumak istemiyorum

Bir keresinde de rüyamda hiç görmediğim arkadaşımın evinde banyoda elimi yıkıyordum ve yukarıdan chucky atlayıp bana saldırıyordu. ( asla görmediğim ev daha yapım aşamasında iken bu rüyayı görmüştüm. Sonra ev yapıldı ve çok şaşkın kaldım. )

hocam sakin bir müzik dinleyin. oyun oynayın. düşünmeyin ve yanınızda birisi ile yatın. birde serin bir ortamda yatmayı deneyin .

5-6 yıldır her gece en az 5-10 rüya görüyorum. 10 dakika uyusam bile rüya görüyorum. Aşırı sinir bozucu olmasıyla beraber ben de uyumak istemiyorum bu nedenden dolayı. En az rüya gördüğüm zamanlar çok yorgun ve uykulu olduğum zamanlar oluyor. Spor yapma şansınız varsa yorulup bir de uykunuz geldiği süreden 1-2 saat sonra yatarsanız belki işe yarayabilir.

Eğer korkuyorsan ve korkma psikolojisiyle uyursan kendini korkmasan bile psikolojik olarak korkutursun, ben korktuğumda hayal kurup sevdiğim kızı veya kadını hayal ediyorum aklımda çiziyorum, çocuklarımı hayal ediyorum onlara isim düşünüyorum mesela, büyünce örnek bir insan olmayı hedefliyorum, yani uzattım ama bu psikolojiyle uyursan zaten korkarsın, herkesin küçükken başına gelmiş bir durumdur kendini rahatlatmayı dene.

Böyle şeylerin üstesinden ya sevdiğiniz güvendiğiniz biriyle vakit geçirip beraber uyumak gelir ya da kendi psikolojinizi kendiniz bozarsınız, iyi şeyler düşün son tavsiyem de 20 yaşındayım korku filmi izlemenin yası yoktur ama kimseye izlemesini tavsiye etmiyorum travma yaratabilir.

hocam 23 yaşındayım hayatımda hiç kabus görmedim neredeyse gördüklerim de ufak şeylerdi etkisi altında kalmadım hiç. Bence durum psikolojik ne kadar kabus görmemek istersen o kadar kabus görürsün gibi. Rahatlamaya çalış güzel şeyler düşün.

Komedi içerikli podcast dinleyebilirsin. Spotify'da podcast kısmını kullandığında premium abonelik almasan bile reklam çıkmıyor diye duydum orayı kullanabilirsin. Öneri olarak ben O Tarz Mı? dinliyorum ve çok seviyorum ama 6. sezondalar o yüzden kendi içlerindekini anlamayabilirsin 2. sezondan falan dinlesen daha çok hoşuna gidebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı