Kopyadan yakalandım

Demi Lovato

Centipat
Katılım
31 Aralık 2019
Mesajlar
29
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ögrenci
Bugun 9 saatlik elektrik dersinden sınav olurken telefondan kopya çekerken yakalandım.

Hoca kağıdıma kopya yazdı disipline falan vereceğim ded.

Sonra sınav notlarını okudu hoca, benim de kağıdımı okumuş. Hocaya "beni disipline vermiyecek misin veya E - Okul'a kopya yazmayacak mısınız" dedim.

Hoca bakarız dedi,

Sizlere sorum şu daha hiç disipline gönderilmedim hoca beni disipline verirse ne olur ya da hoca beni disipline verir mi?

Hocanın duygularını anlamak gerçekten zor.

Bu arada 10.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hoca kağıdıma kopya yazdı disipline felan verecem dedi, sonra sınav notlarını okudu hoca benim de kağıdımı okumuş hocaya dedim beni disipline vermiyecekmisin veya e okula kopya yazmıyacakmısınız dedim hoca bakarız dedi,
Böyle bir tepki verdiyse bence sadece sınav notunu kırar.
Bu tepki disipline verme tepkisi değilmiş gibi görünüyor.
 
Verebilir. Sonuçta bir suç işlemişsiniz. Ama ilk seferde bir şey alır mısınız, muhtemelen almazsınız yahut kınama alırsınız.
Kınama alınca ne olur
Böyle bir tepki verdiyse bence sadece sınav notunu kırar.
Bu tepki disipline verme tepkisi değilmiş gibi görünüyor.
Evet sınav notundan 5 puan kırmış e okula yazmış.
 
Nasıl yakalanır bir insan kopya çekerken ki (mesela ben o işte master bile yaptım :) , şaka falan ama hayatımda ilk girdiğim sınava hesap makinesi ile girmiştim), bu tepkiyi verdiyse 10 puan kırıp E-okul'a girer (bence).
 
Bu aralar forumda o kadar çok hatalı konu açılıyor ki. Bu konuları onaylayan moderatör kim acaba? Geçen gün başlıkta iki tane soru edatı birleşik yazılmış ve buna onay verilmiş gerçekten yazık. Bu konuda da bir çok yazım yanlışı ve soru edatı hatası var. Başkaları hata yaptığında hemen ceza alıyorlar yada uyarı veriliyor bu moderatörler içinde geçerli mi? Belli bir seviyeye gelmiş moderatör olmuş arkadaşların böyle hata yapmamaları lazım. Yada 18 yaşından küçükler mi moderatör oluyor? Şimdi dışarı çıkacağım için yarın bunun için ayrı bir konu oluşturup rahatsızlığımı dile getireceğim. Sizlerin böyle bir hata yapmayacağını bildiğim için etiketliyorum. @Asım Demir @dogant @Tolga Samet

Konuna gelecek olursak hoca sisteme girdiyse bir şey yapmayacağı anlamına gelir bence. Benimde çok başıma geldi hoca kağıdımızı aldı tehdit etti bunlar hep göz korkutmak için. Ama sana tavsiyem bir daha asla yapma hocanın kötü gününe gelir çok üzülürsün.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı